סימן על האף כתוצאה מנזם

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סימן על האף כתוצאה מנזם
    שחר
    12/04/2010

לפני כשנתייים עשיתי נזם באף.הוא עשה לי המון בעיות כבר מההתחלה,כנראה שהגוף שלי דחה אותו,הוא היה זר לו.
    הלכתי איתו במשך שנה וכל כמה זמן הופיעו אינפקציות,טיפלתי בהן,הן עברו וחזרו כל פעם.עד שיום אחד ממש גדלה לי אינפקציה והחלטתי להוריד אותו לתמיד.
    עם הזמן נשאר לי מעין עייגול קטן של סימן כחול סגול על האף.ניתן לראות שמבפנים גם ישנו סימן ואני חושבת שאולי זה קשור לורידים.הייתי רוצה לדעת האם יש אפשרות להסיר זאת?או לטפל איכשהו בעניין?הסימן אינו סימן של חור,הוא רק באיזור בו היה הנזם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימן על האף כתוצאה מנזם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקת מנזם

ד''ר אינס ורנר
    14/04/2010

שלום,
    לפי התיאור מדובר בצלקת באיזור בו היה הנזם. בשל הזיהומים החוזרים באיזור נוצר באיזור הרס של הרקמה (בעיקר הסחוס). הרקמה החדשה שנבנתנ הינה רקמה צלקתית בעלת אופי וצבע שונה מרקמה רגילה.
    אם אפשר לשפר, שווה אולי להתייעץ עם מומחה בתחום הלייזרים. אולי ניתן לשפר את הצבע.... מעט!!!
    בברכה,

ד"ש אינס ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו