פיגמנטציה בהריון

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה בהריון
    גלית
    15/04/2010

שלום רב!
    אני בשבוע ה-10 להריון, לני ההריון סבלתי מפיגמנטציה שטיפלתי בה באופן קבוע ועכשיו שאני בהריון הפיגמנטציה חוזרת ונאלצתי להפסיק את השימוש בחומרים. האם אפשר לעשות משהו? אני ממש אובדת עצות ואם כן מאיזה שבוע? משהו טיבעי אולי? תודה מראש גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה בהריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהריון לא מטפלים בכתמים

ד''ר סמדר שרייבר
    16/04/2010

בגלל עניני בטיחות. אני לא מומחית בטיפולים טבעיים אבל חברה בעבודה מכינה מסיכה משתי כפיות שמנת עם רבע לימון סחוט ושמה אותה על הכתמים חצי שעה. היא אומרת שזה עוזר והכתמים מבהירים מפעם לפעם. אני לא ניסיתי את זה, אבל אין סיבה רפואית לא להשתמש בזה בהריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמנת חמוצה?

גלית
    17/04/2010

תודה על התשובה, שאלה: שמנת חמוצה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לי אישית אין נסיון

ד''ר סמדר שרייבר
    22/04/2010

אבל זה מה שאמרה לי חברה בעבודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו