טיפול במשחה קלריאל 10 לפיגמנטציה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול במשחה קלריאל 10 לפיגמנטציה
    גלית
    19/04/2010

שלום.
    אני בחודש שלישי ורציתי לשאול אם אין סכנה להשתמש במשחת קלריאל 10 בזמן הריון לפיגמנטציה. בחלק מהחיפושים שלי בפורומים יש מסקנות שונות.
    האים ניתן לקחת כי הבנתי שאין בזה רטינול A או שיש עוד חומרים מסוכנים לעובר?!תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחה לפיגמנטציה בהריון

ד''ר אינס ורנר
    21/04/2010

שלום,
    אינני מכירה את המשחה. מה היא מכילה? של איזה חברה?

בברכה,

אינס ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכיבים למשחה קלריאל

גלית
    21/04/2010

היי
    המשחה קלראיל היא של חב' אטלאס (SVRׂ) דיברתי עם השירות לקוחות שלהם שטוענים שכן אפשר להשתמש נשים בהריון +מניקות אך אני עדיין מפחדת. אודה לך אם תעזרי לי להלן המרכיבים: ingredients; aqua ;ascorbly traisopalmitate; dicaprylyl carbonate; caprylic/capric triglyceride; cyclopentasiloxane; kojic dipalmitate; poly gl yceryl 4 isostearate; undecylenoyl phenyla lanine; exlitylglucosides; methyl methacrylate crosspolymer; cetyl peg/ppg 10/1 dimethicone; hexyl laurate; sorbitol; dimethicone; stearoxy dimethicone; anhydroxylitol; diace tyl boldine; undecylenic acid; salicylic acid; xylitol; silica; paraffinum liquidum (mineral oil) ; methylparaben.
    אני מודה לך גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכיבים למשחה קלריאל

גלית
    21/04/2010

היי
    המשחה קלראיל היא של חב' אטלאס (SVRׂ) דיברתי עם השירות לקוחות שלהם שטוענים שכן אפשר להשתמש נשים בהריון +מניקות אך אני עדיין מפחדת. אודה לך אם תעזרי לי להלן המרכיבים: ingredients; aqua ;ascorbly traisopalmitate; dicaprylyl carbonate; caprylic/capric triglyceride; cyclopentasiloxane; kojic dipalmitate; poly gl yceryl 4 isostearate; undecylenoyl phenyla lanine; exlitylglucosides; methyl methacrylate crosspolymer; cetyl peg/ppg 10/1 dimethicone; hexyl laurate; sorbitol; dimethicone; stearoxy dimethicone; anhydroxylitol; diace tyl boldine; undecylenic acid; salicylic acid; xylitol; silica; paraffinum liquidum (mineral oil) ; methylparaben.
    אני מודה לך גלית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו