רכיבים למשחה קלריאל לנשים בהריון

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• רכיבים למשחה קלריאל לנשים בהריון
    גלית
    23/04/2010

היי
    האם המשחה קלריאל מתאימה לנשים בהריון , היא של חב' אטלאס (SVRׂ) דיברתי עם השירות לקוחות שלהם שטוענים שכן אפשר להשתמש נשים בהריון +מניקות אך אני עדיין מפחדת. אודה לך אם תעזרי לי להלן המרכיבים: ingredients; aqua ;ascorbly traisopalmitate; dicaprylyl carbonate; caprylic/capric triglyceride; cyclopentasiloxane; kojic dipalmitate; poly gl yceryl 4 isostearate; undecylenoyl phenyla lanine; exlitylglucosides; methyl methacrylate crosspolymer; cetyl peg/ppg 10/1 dimethicone; hexyl laurate; sorbitol; dimethicone; stearoxy dimethicone; anhydroxylitol; diace tyl boldine; undecylenic acid; salicylic acid; xylitol; silica; paraffinum liquidum (mineral oil) ; methylparaben.
    אני מודה לך גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משחה בהריון

ד''ר אינס ורנר
    27/04/2010

שלום,
    את יכולה להתקשר לבית חולים אסף הרופא ולבקש את המרכז למידע תרופתי. הם יענו לך בצורה מפורשת ומעודכנת לפי המחקרים האחרונית.

בברכה,

ד"ר אינס ונר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו