שערה הפוכה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שערה הפוכה
    שלומי
    29/04/2010

שלום הבחנתי אחרי שגילחתי שערות עם מכונת תיספרות מין בליטה מתחת לאשכים בצד שמאל עשיתי חור עם סכין מיכוון שהיא אפשר היה לפוצץ את זה ויצא לי לבן הגוש התחיל לקטון אבל הוא נשאר קטן ולא יורד אני יכול לציין שאין פצע אני מרגיש בליטה קטנה מלאה דם אבל באזור הזה לא גודל לי שיער מה זה יכול להיות ואיך אני יכול לטפל בזה??? אני יודע לך אם תוכל לענות לי בהקדם האפשרי תודה!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שערה הפוכה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

שלומי
    29/04/2010

אני מתכוון לירך מפשעה בצד שמאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שערה הפוכה?

ד''ר סמדר שרייבר
    29/04/2010

זיהום עקב גדילה של שערה פנימה הוא רק אחת האפשרויות. יכול להיות משהו אחר כגון ציסטה מזוהמת מלאה חלב. מומלץ שלא תנקז עם סכין בעצמך אלא תפנה לרופא מקצועי לאבחון וטיפול. בכל מחלת עור יש טיפול שונה שמתאים לה, וקודם צריך לדעת בודאות במה מדובר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,

שלומי
    30/04/2010

תודה שאלה אחרונה זה קרה עקב הגילוח במכונת התיספורת שגרם לזיהום או משהו אחר ומה זה הלבן שיצא לי כי עכשיו יש לי שם רק דם???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשרויות שונות

ד''ר סמדר שרייבר
    05/05/2010

הנוזל הלבן מוגלה או חלב. ושוב אני חוזרת על ההמלצה לפנות לבדיקת רופא עור שיטפל בך באופן מקצועי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו