מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר סמדר שרייבר
- אקנה קשה בגבאלין29/04/2010
אני בת 19 עם פצעי וצלקות אקנה בגב.משחות שונות לא עוזרות כבר שנתיים.
היכן ניתן לעבור טיפול פוטודינמי?האם יש בחיפה?
אודה לפרטים.
אלין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלין משלומי לגבי האקנה בגב
שלומי04/05/2010לאלין שלום שמי שלומי וגם אני סובל מאוטו בעיה כמו שלך מספר שנים ועברתי כמעט את כל הטיפולים שיש אם זה פילנגים או לייזר או משחות הבה הרבה טיפולים ואחרי הכל אין שיפור כל כך רציני ובנוסף לזה הפצעים גם ממשיכים לצאת בגב ואין מה לעשות צריך להשלים אם המצב הזה אז אם תיצרי ממני עוד מידע לגבי טיפולים או כל מידע כל שהוא אשמח מאוד לענות לך 0525946991 שלומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול פוטודינמי לאקנה בגב
ד''ר סמדר שרייבר05/05/2010אני מבצעת טיפולים אלו באסף-הרופא ולרוב מאד יעילים. את מוזמנת לבדיקת התאמה ללא תשלום באסף-הרופא 08-9779981. אוכל גם לבדוק אותך כאשר אני עובדת בצפון, אבל לטיפול עצמו תצטרכי להגיע לאסף הרופא. לא ידוע לי פרטים לגבי חיפה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם אתם רומנטיים?
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)