טיפול פוטודינמי

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול פוטודינמי
    מור
    11/05/2010

שלום
    אני מטפלת כרגע באקנה בכדורי מינוציקלין 50 מ"גX2 ליום ומשחות שונות...כולל לוקחת גלולות דיאנה שאמורות גם הן לעזור..המצב הוא כזה- אפשר לומר שכבר כמעט ולא יוצאים לי פצעים על הפנים והעור די חלק למגע..רק שהבעיה שהכי מטרידה אותי היא שנשארו לי כמה כתמים/צלקות אני לא יודעת בדיוק מה זה על הפנים..בעיקר באיזור הלחיים...אני יודעת שיש משחות שיכולות לטשטש זאת ורציתי לדעת האם השימוש בהן מותר כאשר אני נוטלת את הכדורים האלו? ואם בכלל הן יעילות? לגבי הטיפול הפוטודינמי קראתי באתר אסף הרופא על הטיפול וזה נשמע לי מאוד יעיל רק שאני די מפחדת מהתערבות כימית שכזאת ומהתופעות לוואי... האם יש מקרים שבהם רק טיפול אחד יעיל?או שבדכ כמו שכתוב זה נע בין 2-3 טיפולים.. מה למעשה קורה אחכ לעור?אני אראה כמו מפלצת שהפנים שלה אדומות ומתקלפות או שזה לא כזה נוראי? אני ממש מיואשת..אני מוכנה לעשות כל דבר שיעילים את הצלקות האלה:(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול פוטודינמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה לא עונים להודעתי?

מור
    12/05/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול פוטודינמי לאקנה וצלקות

ד''ר סמדר שרייבר
    12/05/2010

שלום מור. נשמע שכרגע עם טיפול תרופתי מצבך הולך ומשתפר אז כדאי להמשיך בו ולמצות אותו במיטבו. לגבי הסימנים האדומים יש סכוי גבוה שילכו וישתפרו גם ללא טיפול, ומותר לך לנסות לזרז את העלמותם עם משחה קלוקוט או מדרמה. טיפול פוטודינמי מצוין לריפוי אקנה ולרוב מספיק טיפול אחד בלבד, אבל נראה שאת כבר לא צריכה את זה. אם תרצי את מוזמנת לבדיקה ויעוץ במרפאה הפוטודינמית באסף-הרופא ונדבר בצורה יותר מבוססת. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מור
    13/05/2010

תודה רבה על התשובה. אני מקווה שזה באמת ישתפר ללא צורך בטיפול..בכל אופן בקשר למשחות שציינת האם מותר לי להשתמש בהן כבר עכשיו או לחכות עד סוף הטיפול של הכדורים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מותר מדרמה או קלוקוט עם כדורים

ד''ר סמדר שרייבר
    15/05/2010

כגון אלו שאת לוקחת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו