מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול פוטודינמימור11/05/2010
שלום
אני מטפלת כרגע באקנה בכדורי מינוציקלין 50 מ"גX2 ליום ומשחות שונות...כולל לוקחת גלולות דיאנה שאמורות גם הן לעזור..המצב הוא כזה- אפשר לומר שכבר כמעט ולא יוצאים לי פצעים על הפנים והעור די חלק למגע..רק שהבעיה שהכי מטרידה אותי היא שנשארו לי כמה כתמים/צלקות אני לא יודעת בדיוק מה זה על הפנים..בעיקר באיזור הלחיים...אני יודעת שיש משחות שיכולות לטשטש זאת ורציתי לדעת האם השימוש בהן מותר כאשר אני נוטלת את הכדורים האלו? ואם בכלל הן יעילות? לגבי הטיפול הפוטודינמי קראתי באתר אסף הרופא על הטיפול וזה נשמע לי מאוד יעיל רק שאני די מפחדת מהתערבות כימית שכזאת ומהתופעות לוואי... האם יש מקרים שבהם רק טיפול אחד יעיל?או שבדכ כמו שכתוב זה נע בין 2-3 טיפולים.. מה למעשה קורה אחכ לעור?אני אראה כמו מפלצת שהפנים שלה אדומות ומתקלפות או שזה לא כזה נוראי? אני ממש מיואשת..אני מוכנה לעשות כל דבר שיעילים את הצלקות האלה:(* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למה לא עונים להודעתי?
מור12/05/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול פוטודינמי לאקנה וצלקות
ד''ר סמדר שרייבר12/05/2010שלום מור. נשמע שכרגע עם טיפול תרופתי מצבך הולך ומשתפר אז כדאי להמשיך בו ולמצות אותו במיטבו. לגבי הסימנים האדומים יש סכוי גבוה שילכו וישתפרו גם ללא טיפול, ומותר לך לנסות לזרז את העלמותם עם משחה קלוקוט או מדרמה. טיפול פוטודינמי מצוין לריפוי אקנה ולרוב מספיק טיפול אחד בלבד, אבל נראה שאת כבר לא צריכה את זה. אם תרצי את מוזמנת לבדיקה ויעוץ במרפאה הפוטודינמית באסף-הרופא ונדבר בצורה יותר מבוססת. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מור13/05/2010תודה רבה על התשובה. אני מקווה שזה באמת ישתפר ללא צורך בטיפול..בכל אופן בקשר למשחות שציינת האם מותר לי להשתמש בהן כבר עכשיו או לחכות עד סוף הטיפול של הכדורים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מותר מדרמה או קלוקוט עם כדורים
ד''ר סמדר שרייבר15/05/2010כגון אלו שאת לוקחת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)