מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

ד"ר סמדר שרייבר
- הסרת שומה?אלי13/05/2010
בן 54 עם שומה בכתף קצת קהה מהרגיל. פניתי לרופא עור שנראה כמתלבט ושאלני אם אני רוצה להסיר...
(באתי אני לשאול אותו , אבל נראה שרצה דווקא לקבל ממני הוראה...)
גם הפלסטיקאי שראה את זה החמיץ פנים למה אני רוצה להסיר, אבל הפנה אותי להסרה כי.. רופא העור פקד לבסוף (על פי בקשתי)...
רופאת עור אחרת טענה שזה הכל בסדר
אני פשוט חושש שזה יתפתח למלנומה..
מה ההתלבטות של רופאי העור-אתם יכולים לשתף הדיוט כמוני בשפה פשוטה?מהו מאזן ההסתברויות והכדאיות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
אלי13/05/2010אין לי גורמים מגדילי סיכון כמו ריבוי נמשים או צבע עיניים ושיער
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אם אתה מודאג להסיר
ד''ר סמדר שרייבר18/05/2010כי כבר עדיף צלקת מאשר הפרעות שינה. רק הרופאים שבדקו וראו את השומה יכולים לאמר אם היא מסוכנת. בדרך כלל כאשר יש חשד אמיתי בממאירות הרופאים מפנים אותך להסיר בדחיפות ולא מתלבטים. אבל כמו שאמרתי כבר יש לך סיבה טובה לנתח את השומה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אתם עצלנים?
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)