אזומד עלול לגרום לפיגמנטציה?

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אזומד עלול לגרום לפיגמנטציה?
    לימור
    23/06/2010

שלום רב,
    אני בת 28 ו יש לי עור בגוון צהבהב הנוטה בקלות לכתמי שמש עקב אקנה (מעולם לא נגעתי באקנה אלא מרחתי חומרי ייבוש רפואיים או לחלופין השתמשתי ברואקוטן בהמלצת רופאה לפני שמונה שנים).
    ניסיתי להבהיר את הכתמים ע"י שימוש באזומד הידרוקינון 2% , נקודתית בלילה. נוצרו לי על הלחיים כתמים בהירים באזורים שמרחתי (הכתמים החומים עדיין שם לעומת זאת...) שנראים כמו פיגמנטציה.
    האם אזומד יכול לגרום לפגמנטציה? כתוב שהקרם מכיל מסנני קרינה, מרחתי מעט מאוד ולא ברור כיצד זה נותר. אודה מאוד לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה

ד''ר אינס ורנר
    26/06/2010

שלום לימור,
    לבעיה שנוצרה יכולות להיות מספר סיבות כמו גירוי עור או התבהרות באיזורים מסוימים בשל מריחה לא אחידה ועוד.
    מומלץ להיבדק על ידי רופא עור ולקבל אבחנה וטיפול מתאימים.
    בכל מקרה מומלץ למרוח תכשירים מבהירים על כל הפנים ולא רק על הכתמים. זאת בכדי לקבל צבע אחיד על פני הפנים. העור מסביב לכתמים גם מתבהר קצת.....וכך נוצרים הבדלי צבע.

בברכה,

ד"ר אינס ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו