חששות

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• חששות
    דקלה
    04/07/2010

שלום רב,
    אני מטופלת ברואקוטן מזה כמעט 3 חודשים במינון של 20 מג פעמיים ביום ואני פוחדת שאין לכך השפעה על העור שלי. אומנם אין לי פצעים מוגלתיים (הפורצים החוצה,מצטערת על הניסוח) אלא הפצעים התרבו ונמצאים מתחת לפני העור כמו כתמים אדומים. כשאני מעבירה את ידי על פני עור הפנים אני כמעט לא מרגישה את הפצעים אבל רואים אותם בבירור כי אני מעט בהירה בפנים וכל כתם קטן בולט.
    אני מאוד דואגת שלא להיחשף לשמש ומאוד מקפידה על האזהרות שניתנו במהלך השימוש בתרופה.
    אני חוששת שאם עד עכשיו לא שופר דבר שגם עם סיום הטיפול יישארו לי כתמים על הפנים, דבר שלפני הטיפול לא היה לי.
    והאם באמת כמו שמישהי התנסחה לפניי- אני אצטרך לנצח להשתמש במייקאפ ?
    כי באמת אחת המטרות שלי לשימוש ברואקוטן היא להפסיק את ההשתעבדות למייקאפ (נמאס לי מזה)
    אודה לכן על תגובתכן כי אני מתחילה להצטער שלקחתי את התרופה. ואני מאוד פוחדת שלא יהיה שינוי ושלא יהיה פתרון לבעייה שלי.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חששות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חששות

דקלה
    04/07/2010

בהמשך לדבריי
    היום אני בת- 28 ואני סובלת מאקנה כבר מגיל 17 .
    אומנם מגיל 19 התחלתי לקחת גלולות דבר שכמובן גרם לפצעים להיעלם וכמובן איך שהפסקתי את הגלולות חזרו כל הפצעים.
    האם עליי לברר עם הרופא המטפל אולי המינון שניתן לי אינו מתאים?
    גובהי- 168 במשקל כ- 52
    והבדיקות דם שעשיתי לפני כחודשיים היו תקינות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר סמדר שרייבר
    09/07/2010

רואקוטן יכול לגרום בהתחלה החמרה ורק אחר-כך שיפור וניקוי הפצעים. כדאי להתיעץ עם רופא העור לגבי החששות, שילוב טיפול מקומי לפצעים, ואפשרות של הפחתת מינון רואקוטן, אולי יעלימו את התופעות הלא רצויות. כך שעדיין יש אפשרות לשיפור וניקוי הפצעים, בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו