מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סמדר שלום רב!יריב05/07/2010
שלום סמדר,
יש לי צלקת בעורף מלפני עשור כתוצאה מהשתלת שיער שעשיתי,אורכה בערך 10 ס"מ רוחבה אולי חצי ס"מ, ליפני כשנה וחצי ביצעתי ניתוח לטשטוש הצלקת בשיטת " זיג זג" ביצעתי את זה אצל פרופסור מסויים, אכן בסוף הניתוח הצלקת הייתה מזערית ביותר!!! אך טרם הפרופסור החל בניתוח, הוא גילח את שערי סביב הצלקת, ושם טרם צמח שיער, כלומר נראה שיש עדיין צלקת,כעבור חודש חזרתי למרפאה והמנתח אמר לי שייתכן שהאזור "בהלם" ובגלל זה טרם צמח לי שם שיער,נכון לעכשיו שנה וחצי אחרי לא צמח שם שיער,אשמח לשמוע את התייחסותך לנושא, האם כלל לא ניתן למזער צלקת בראש ביגלל שהעור שם מאוד מתוח????
תודה ויום טוב יריב!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובה
ד''ר סמדר שרייבר09/07/2010אני לא יכולה להתיחס למקרה שלך בלי לבדוק ולראות למה אתה מתכון. באופן כללי צלקת אפשר לשפר ולטשטש, אבל לא להעלים ואני מבינה מכתיבתך שהסבירו לך את זה לפני הניתוח. ולכן הגיוני שנשארה צלקת, ואם היא נראית עכשיו יותר טוב, סימן שהניתוח הצליח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)