סימנים אדומים עקב חיטוט בפצעי אקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• סימנים אדומים עקב חיטוט בפצעי אקנה
    אני
    15/07/2010

אני בת 26, מאז גיל 19 עם דיאנה עקב אקנה קל שהתפתח לי בצבא (עקב שחלות פוליציסטיות).
    לפני כשנה וחצי עשיתי הפסקה לתקופה של שנה. במהלך השנה, כנראה גם בגלל ההפסקה, אך גם בעקבות סטרס גדול, חוסר בפעילות גופנית ותזונה ממש לא טובה, חזר העור שלי להיות שומני והתחיל לי אקנה אפילו חמור יותר ממה שהיה מלכתחילה בגללו התחלתי עם הדיאנה.
    לא ממש יכלתי לשלוט בעצמי בעניין הזה וכל הזמן הייתי מפוצצת את הפצעים ומשאירה סימנים.
    כרגע המצב הוא שמראה העור הולך ומשתפר עם החזרה לדיאנה ולאורח חיים בריא, אך נשארו סימנים אדומים רבים (באזור הלחיים) שממש מציקים לי ו"מעיבים" על מראה פנים נורמלי ללא מייק אפ.
    אשמח לדעת האם יש איזשהי משחה רפואית או טיפול שמזרזים החלמה של הכתמים האדומים האלה? יצויין שלא מדובר בצלקות לבנות, אלא סוג של צלקות/פגמים אדומים.
    האם כל מיני טיפולי פילינג מסייעים באמת או שזו סתם פיקציה שהחברות שעוסקות בזה מוכרים?
    (אני לא מכירה אישית אף אחד שעשה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה

ד''ר אינס ורנר
    15/07/2010

שלום,
    כתמים אדומים בעור הם עדיין סימן לדלקת. כדאי בינתיים לחכות מספר חודשים. תחת הדיאן יהיה עוד שיפור ורוב הסיכוי שהאודם ירד לבד בהדרגה!
    אין צורך לרוץ לטיפולים.
    אפשר לנסות למרוח מדרמה קרם ואולי לזרז קצת את התהליך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו