מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סימנים אדומים עקב חיטוט בפצעי אקנהאני15/07/2010
אני בת 26, מאז גיל 19 עם דיאנה עקב אקנה קל שהתפתח לי בצבא (עקב שחלות פוליציסטיות).
לפני כשנה וחצי עשיתי הפסקה לתקופה של שנה. במהלך השנה, כנראה גם בגלל ההפסקה, אך גם בעקבות סטרס גדול, חוסר בפעילות גופנית ותזונה ממש לא טובה, חזר העור שלי להיות שומני והתחיל לי אקנה אפילו חמור יותר ממה שהיה מלכתחילה בגללו התחלתי עם הדיאנה.
לא ממש יכלתי לשלוט בעצמי בעניין הזה וכל הזמן הייתי מפוצצת את הפצעים ומשאירה סימנים.
כרגע המצב הוא שמראה העור הולך ומשתפר עם החזרה לדיאנה ולאורח חיים בריא, אך נשארו סימנים אדומים רבים (באזור הלחיים) שממש מציקים לי ו"מעיבים" על מראה פנים נורמלי ללא מייק אפ.
אשמח לדעת האם יש איזשהי משחה רפואית או טיפול שמזרזים החלמה של הכתמים האדומים האלה? יצויין שלא מדובר בצלקות לבנות, אלא סוג של צלקות/פגמים אדומים.
האם כל מיני טיפולי פילינג מסייעים באמת או שזו סתם פיקציה שהחברות שעוסקות בזה מוכרים?
(אני לא מכירה אישית אף אחד שעשה).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות אקנה
ד''ר אינס ורנר15/07/2010שלום,
כתמים אדומים בעור הם עדיין סימן לדלקת. כדאי בינתיים לחכות מספר חודשים. תחת הדיאן יהיה עוד שיפור ורוב הסיכוי שהאודם ירד לבד בהדרגה!
אין צורך לרוץ לטיפולים.
אפשר לנסות למרוח מדרמה קרם ואולי לזרז קצת את התהליך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)