אגזמה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אגזמה
    שרה
    16/07/2010

שלןם שמי שרה אני בת 21 ולפני כשנה החלו לי בבוהן פצעים מגרדים. לאחר כחודש הפצעים נעלמו אך החלו לי קילופי עור, העור הפך אדום והציפורן החלה לגדול לא טוב כלומר צבעה השתנה ללבן וכבר לא חלקה כמו פעם. הלכתי לרופא והוא אמר שמדובר באגזמה ונתן לי למרוח בטאקורטן. המשחה לא עזרה כהוא זה והחלו לי מחזורים חוזרים של פצעים מגרדים וקשקשת כאשר קודם מתפרצים הפצעים ולאחר מכן קילופי עור והציפורן ממשיכה לגדול לא טוב. הלכתי לבדיקת מעבדה ונאמר בבדיקה כי לא נמצאו פטריות בעור או בציפורן וכי הculture הינו שלילי. מבירורים עם אנשים שונים התברר לי כי הציפורן לא תחזור לעצמה ואף אחד אינו יודע איך לטפל בתופעה. האם זה נכון? האם הציפורן לא תחזור לגדול בצורה נורמלית ? (זה מפריע ממש מבחינה אסטטית) ואם לא אז מה הפתרון? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אגזמה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפורן

ד''ר אינס ורנר
    17/07/2010

שלום שרה,
    לפי התיאור נראה לי שבכל זאת יש פטרת בציפורן וכן על פני העור מסביב. הרבה פעמים התרבית יוצאת שלילית למרות שיש זיהום פטרייתי. מומלץ לגשת שוב לרופא עור ולטפל בכדורים בפטרת הציפורן. הבעיה בעור תיפטר כשהפטריה בציפורן תיעלם.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו