מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אגזמהשרה16/07/2010
שלןם שמי שרה אני בת 21 ולפני כשנה החלו לי בבוהן פצעים מגרדים. לאחר כחודש הפצעים נעלמו אך החלו לי קילופי עור, העור הפך אדום והציפורן החלה לגדול לא טוב כלומר צבעה השתנה ללבן וכבר לא חלקה כמו פעם. הלכתי לרופא והוא אמר שמדובר באגזמה ונתן לי למרוח בטאקורטן. המשחה לא עזרה כהוא זה והחלו לי מחזורים חוזרים של פצעים מגרדים וקשקשת כאשר קודם מתפרצים הפצעים ולאחר מכן קילופי עור והציפורן ממשיכה לגדול לא טוב. הלכתי לבדיקת מעבדה ונאמר בבדיקה כי לא נמצאו פטריות בעור או בציפורן וכי הculture הינו שלילי. מבירורים עם אנשים שונים התברר לי כי הציפורן לא תחזור לעצמה ואף אחד אינו יודע איך לטפל בתופעה. האם זה נכון? האם הציפורן לא תחזור לגדול בצורה נורמלית ? (זה מפריע ממש מבחינה אסטטית) ואם לא אז מה הפתרון? אשמח לקבל תשובה בהקדם. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורן
ד''ר אינס ורנר17/07/2010שלום שרה,
לפי התיאור נראה לי שבכל זאת יש פטרת בציפורן וכן על פני העור מסביב. הרבה פעמים התרבית יוצאת שלילית למרות שיש זיהום פטרייתי. מומלץ לגשת שוב לרופא עור ולטפל בכדורים בפטרת הציפורן. הבעיה בעור תיפטר כשהפטריה בציפורן תיעלם.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)