עזרה דחחחחוף !

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• עזרה דחחחחוף !
    נועם
    20/07/2010

שלום .

אני כבן 18 ועורי מממש בהיר .. העור שלי ממש לבן ..וזה דבר שמפריע לי ניסיתי כמה פעמים להשזתף אבל זה לא כ'כ מצליח למרות שיש לציין שהידים שלי והפנים יותר שזופות מגוף עצמו .. וגם הפעמים שאצלחתי מעט להשתזף ולקבל גוון יותר שחום דבר זה נעלם לארח כמה זמן .. בתקופה האחרונה ניסיתי להשתזף כאשר אני שופך על עצמי מעט בירה .. דבר שהומלץ לי על ידי חברים שהשתזפו כך .. עורי ניהיה אדום ועכשיו קצת יש גוון של שיזוף יחסית למקומות שלא השתזפו אבל גם זה לא ממש כהה .. רציתי לישאול כיצד אני יכול לשמור על השיזוף ? ודרך נוספת להשתזף כגגון מריחת שמן תינוקות וכד' ... אני מודע לכך שזה לא כל כך בריא אבל מפריע לי צבע העור שלי והיתי רוצה עור יותר שחום דבר שיתרופ גם מבחינת חיצונית נאה יותר וגם שאני יוכל להיות יותר חשוף לשמש ולא להיפגע ממנה בקלות ... הייתי מממש שמח לעזרה מקצועית !

תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחחחחוף !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני נגד שיזוף

ד''ר סמדר שרייבר
    20/07/2010

ולא אעזור לך לפגוע בעור שלך. יתכן ועדיף שיזוף מלאכותי בהתזה מאשר לשרוף את העור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו