שלום רב! צלקת/כתם חום מחתך.

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שלום רב! צלקת/כתם חום מחתך.
    יונתן ושרית
    20/07/2010

שלום רב!

לפני כשבוע נחתכתי מסכין גילוח באיזור שמעל קו הישבן. יש לציין שהיה זה גילוח למטרות אסטטיות קלות וגרם לחתך שדימם רבות אך אני לא יודעת את חומרתו ועומקו.
    לאחר שבוע נותר קו החתך בצבע אדום כהה המלווה בשוליים חומים. מנסיוני הדל ייהפך זה לקו עבה וחום אך שטחי, כמעין כתם. (כמו שיש לי מחתך בקרסול).

ברשותך, יש לי שתי שאלות:

1. האם זה נכון שהכתם החום יוכל להעלם עם הזמן? או שזקוק טיפול תרופתי כעזר?
    2. האם יש הבדל בהיווצרותם וחומרתם של כתמים/ צלקות מחתכים באיזורים שונים בגוף, כלומר יש אזורים שבם זמן ההחלמה מצלקות וכתמים ארוך יותר, ולהפך?

תודה רבה!
    יום טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתם לאחר פציעה

ד''ר סמדר שרייבר
    20/07/2010

יעלם או יבהיר לאחר חודשים או שנים גם ללא כל טיפול. חשוב לא לשזף את המקום בחצי שנה ראשונה כי זה יכול לקבע את הכתם לתמיד. יכול להיות הבדל בין אזורי גוף שונים ובאותו בן אדם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך!

יונתן ושרית
    20/07/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו