טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אשמח לקבל ייעוץ לשני דברים: ראשית, אני סובלת מיבלת ויראלית בכף רגלי כבר יותר משנה ולאחר משחות, חנקן, חשמל ופדיקור ומה לא... הרופא אמר שאין מה לעשות אם אני רוצה להפטר מזה - הוא ממליץ על לייזר להורדה. שמעתי שיש גם טיפול פוטודינמי, האם כדאי לנסות ? מה ההשלכות ? והאם זה "תרופה קלה" לעומת הסרה בלייזר ?איפה אפשר לקבל בדיקה ?
שנית, חשוב לי להוסיף אני בהריון, בתחילת שישי. האם זה אפשרי כי זה מציק לי ? האם טיפול פוטודינמי יכול לעזור לי גם באקנה קל שצץ בעקבות ההריון ?
תודה וכל טוב ,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד