אלכוהול על הפצעים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אלכוהול על הפצעים
    ניר כץ
    08/09/2010

לפני משהו כמו כשבועיים, התגלה לי על המצח, חצ'חוק ענק, ליתר דיוק מן פצעון כזה אבל יחסית גדול אפילו מאוד. החלטתי לשים אלכוהול כזה, שקונים בסופר פארם.
    שיפשפתי עם צמר גפן את הפצע ביחד עם האלכוהול.
    לאחר דקות מעטות, העור שליד הפצע הפך להיות לבן, ממש לבן.
    למחרת אני רואה שרק עשיתי יותר נזק והתקלף לי העור במצח (בעקבות האלכוהול כנראה ששמתי).
    עכשיו אין לי באותו אזור שם, -עור- זאת אומרת הוא התקלף לי או משהו כזה ויורד לי הרבה דם שאני נוגע בפצע, הדם מקשה, אחרי המקלחת זה נופל ונשאר לי על המצח אדום מאוד מאוד חזק עם קילוף עור.
    עכשיו מה יהיה? זה יהיה לי צלקת? אולי תמליצו לי על איזה משחה? מה לעשות? אני ממש מיואש..
    זה נראה נורא..........

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אלכוהול על הפצעים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריך בדיקה לפצע

ד''ר סמדר שרייבר
    08/09/2010

כרגע אי אפשר לאמר אם תשאר צלקת, אבל בטוח צריך רופא שיטפל בפצע ורצוי רופא עור. לא מומלץ לטפל ב"חצ'קונים" לבד, ולפי דבריך אולי עשית נזק. עד שתגיע לרופא בהקדם אפשרי, לפחות אל תגרד, ורצוי למרוח פולידין (יוד חום) פעמיים ביום או משחה אנטיביוטית כגון סינטומיצין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו