מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קיורטן או אורקוטן?סער16/09/2010
שלום הייתי אצל רופא העור שלי לפני כמה ימים ויחד החלטנו להתחיל טיפול באורקוטן.
כשהלכתי לבית מרקחת , הרוקחת הביא לי כדורים בשם קיורטן, ככשאלתי מה זה ולמה אני לא מקבל אורקוטן היא ענתה לי שזה אותה תרופה ב-ד-י-ו- ק .
השאלה שלי היא האם זאת באמת אותה תרופה? לא נשקפת לי סכנה?
גם בטופס של המרשם כתוב בתחליפים קיורון ואורקוטן....
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אותה תרופה
ד''ר אינס ורנר18/09/2010שלום,
מדובר באותה התרופה. אין שום בעיה. בהצלחה בטיפול
בברכה,
דר אינס ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגירודים מטורפים
סער20/09/2010לפני פחות שבוע התחלתי להשמתמש בקיורוטן ( נגד אקנה)
אתמול התחילו לי גירודים עזים בכל הגוף! אין כל סימנים של כתמים או פצעים כאלה כאילו אור רגיל רק מגרד בטירוף ( כמו דקירות קטנות כאלה)
זה קשור לשימוש ברוקוטאן?
יש לציין שלפני כמה חודשים הייתה לי אלרגייה חריפה מאד אבל זה בכלל לא דומה למה שיש לי עכשיו
הרופא שלי בחו"ל ולא יכולתי לבקר אותו בנעתיים אני ממשיך לקחת את הכדורים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
יתכן וקשור לקורטן
ד''ר סמדר שרייבר21/09/2010תפסיק בינתיים את הקורטן ותתיעץ עם הרופא שלך כשיחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)