מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגבי אקנהme17/09/2010
אני שוקלת להתחיל טיפול בIPL לאקנה שלי (אני בת 20 והאקנה שלי היא מגיל 16 בערך..)
האם טיפול באור כחול יהיה יעיל יותר? או שעדיף ליזר? שמעתי גם על טיפול בנורות LED
השאלה שלי היא:
מה הכי יעיל לחיסול הבקטריה על הפנים ויחד עם זאת מטפל גם בהפרשת הסבום - כלומר, עושה איזה שינוי מסוים בבלוטות החלב כדי שהייצור של הסבום יופסק או לפחות יופחת??..
איזה שיטה הכי עובדת ובטוחה?
ושאלה נוספת:
האם יש אחת מן השיטות בטיפול באקנה באור (מכל סוג שהוא) שעוזרת גם לצלקות (חורים בפנים, לא הסימינים האדומים...)?
ניסיתי לברר על כל השאלות האלה אצל קוסמטיקאיות אבל כמובן כל אחת מתארת את השיטת טיפול שלה הכי מצליחה ובטוחה.. ואני כבר לא מאמינה לאף אחת.. אבל אני כל כך רוצה להיפטר מהאקנה שלי.... :/
מחכה לתשובתכן...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הטיפולים לאקנה רבים
ד''ר סמדר שרייבר21/09/2010ולא ידוע מי מהם עדיף במקרה שלך באופן אישי עד שתתנסי ותהיי מרוצה. כל האפשרויות שתארת יכולות לתת שיפור במצבך. את צריכה לבדוק כמה טיפולים תצטרכי עם כל מכשיר ולכמה זמן השיפור ימשך. יש תכשירים טובים אצל רופא עור בקופ'ח ושוה לנסות אותם. במקרה ולא תסתפקי בתכשירים, גם טיפול פוטודינמי יעיל מאד לאקנה. יתרונו שמדובר בטיפול יחיד או בודדים שיכול לנקות אקנה לזמן ארוך. תוכלי לקרוא באתר של אסף הרופא.
החשיבות של טיפול באקנה דלקתי היא גם במניעת צלקות חדשות. החורים הישנים ישארו. בעתיד יש שיטות מיוחדות לטשטש צלקות שקועות, אבל קודם חיבים לנקות את האקנה הפעיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)