מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שערה הפוכה בקרקפתדניאלה24/09/2010
שלום רב,
לפני כחודש שמתי לב שיש לי פצע גדול בראש ( בתחתית הראש),
הוא גדל והפך לפצע מוגלתי, הוצאתי אותו וכתוצאה מכך עבר לי כאב הראש שהציק לי.
לאחר מכן שמתי לב לכל מיני פצעונים קטנים באותו הסגנון בכל הראש ,עד שלפני מס' ימים, גיליתי שערה קטנה ליד הקודקוד , וכשהוצאתי אותה בפינצטה,
זה נראה כמו קבוצה של שיערות כולל השורש שנהייתה בצבע לבן ( יכול להיות שכך ניראית שערה הפוכה).
כמו שאמרתי, הוצאתי אותה, אבל עדיין יש לי פצעים בראש.
זה יעבור לבד או שצריך ללכת לרופא עור ?
והאם זה אמור לעשות כאבים בראש ? זה מלחיץ אותי קצת.
אודה לתשובתך בהקדם
תודה רבה
דניאלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קרקפת
ד''ר אינס ורנר25/09/2010שלום דניאלה,
פצע עם מוגלה ופצעונים אחרים עם מוגלה הינם בדרך כלל ממקור חיידקי. מומלץ מאוד ללכת לרופא עור. נראה לי שאת צריכה לקבל טיפול אנטיביוטי במשחה או דרך הפה.
אין לך שיערה "הפוכה" בקרקפת. התיאור נשמע רגיל!!
בברכה,
ד"ר אינס ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)