מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך לטפל באקנה המחמיר באופן אקראייריב25/09/2010
שלום רב.
אני סובל זה שנים מאקנה בגב ובפנים. בגב המצב חמור דיו על מנת לנסות את הטיפול הפוטודינאמי, אך בפנים (שזה יותר מפריע לי בשל החשיפה המתמדת) המצב הוא אקראי אך תמיד יש פצעונים. ברוב הזמן הוא מספיק חמור על מנת לפגוע בי מבחינה תדמיתית. מה שכן הלכתי להיבדק לאחר תור שקבעתי לייעוץ פוטודינאמי ושם הרופאה אמרה לי שהמצב בפנים לא מצדיק טיפול שכזה.(ואכן באותו זמן המצב היה סביר). אך שוב כמה ימים לאחר מכן המצב החמיר שנית. אנא מכן אני מעוניין לסיים את כול ההתעסקות הזאת באקנה, אם נראה לכן שאוכל לנסות טיפול שכזה בפנים ולראות אם אכן יעזור לי.(לפחות בתדירויות ההחמרות)
שבוע טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד''ר אינס ורנר29/09/2010שלום יריב,
בדרך כלל אקנה מחמיר ומשתפר ב"אופן אקראי". זה המהלך הרגיל של המחלה. לא ברור לי למה אתה לא מתייעץ עם רופא עור ומקבל את הטיפול הבטוח והפשוט שקוראים לו קורט או רואקוטן.
הטיפול יכול לעזור לך לסיים אחת ולתמיד את הבעיה.
בברכה,
אינס ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התגובה
יריב29/09/2010וחג שמח!
אני די חושש מתופעות הלוואי של הראקוטן ולכן אני חושב אם הטיפול הפוטודינאמי יוכל לעזור לי לגמור אחת ולתמיד את האקנה. כמובן בתנאי שיהיה מכון שיסקים לטפל באקנה בפנים גם אם באותו המצב יהיה "סביל".* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה - והטיפול בטכנולוגיית IPL
איריס לוי30/09/2010שלום רב,
אקנה בגב, היא תופעה נפוצה כמו אקנה על הפנים ובכל אזור אחר בגוף. שכיחה גם
אצל גברים וגם אצל נשים. למרות הקשר ההורמונלי להופעת אקנה, בעיקר בגיל ההתבגרות מתגובה לקויה להורמון הטסטוסטרון קיימת עלייה במספר האנשים מעל גיל 25 שסובלים מהתפרצות מאוחרת של אקנה. אקנה בפנים או אקנה בגב או בגוף בגיל מבוגר, נוטה להופיע כאקנה קשה ועיקשת יותר.
דרך נוספת למנוע את תופעת האקנה הינו הטיפול בטכנולוגיית IPL בשילוב תכשירים היפו אלרגניים, ופרא-רפואיים.
הטיפול המבטיח הצלחה באחוזים גבוהים ומוכח כיעיל מכל שאר השיטות.
*בהליך פשוט, ללא כאב, מהיר קצר ואפקטיבי הבטיחותי ביותר מבחינה רפואית*
עיקרון הטיפול בטכנולוגיית IPL הינו החדרת אנרגיית אור חזקה ההופכת לאנרגיית חום מרוכזת וממוקדת מבלי לפגוע בסביבה הקרובה.
טיפולי אקנה, אקנה בפנים, אקנה בגב, או בגוף בטכנולוגיית IPL נמצאו יעילים במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה ( P. ACNE ) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.
טכנולוגיית IPL - יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים חומים/אדומים הנלווים לעור אקנתי.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.
בהצלחה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)