אקנה בגב

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה בגב
    שלומי
    04/10/2010

שלום רב מזה שנים אני סובל מאקנה מגיל 16 עד היום 28 וכרגע עדיין ממשיכים לצאת לי פצעי אקנה וגם יש לי המון כתמים שהשאיר האקנה בגב והצטלקויות ואני עברתי את כל הטיפולים שיש אם זה פילינגים או לייזרים וגם כדורי רוקאטן והוצאתי עשרות אלפי שקלים על טיפולים ושום דבר לא עזר ולא נראה לי שיש לזה גם איזה טיפול לדבר הזה וצריך להשלים אם זה ואין מה לעשות אפילו שזה כל כך מבייש ומתסכל אז אים יש איזה עצות לגבי איזה טיפול מיוחד או שמישהו או מישהי רוצים עצה ממני אני ישמח לעזור גם בטלפון 0525946991

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בגב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בגב- והטיפול בטכנולוגיית IPL

איריס לוי
    04/10/2010

שלום רב,

הדרך הטובה ביותר כיום למנוע את תופעת אקנה בגב או אקנה בגוף הוא הטיפול בטכנולוגיית IPL ובשילוב תכשירים היפו אלרגניים, ופרא-רפואיים. הטיפול המבטיח הצלחה באחוזים גבוהים ומוכח כיעיל מכל שאר השיטות.

*בהליך פשוט, ללא כאב, מהיר קצר ואפקטיבי הבטיחותי ביותר מבחינה רפואית*

האקנה, פצעי הבגרות , הינה למעשה דלקת בלוטות החלב וזקיקי השיער בעור. ברוב המקרים מקורה של תופעת אקנה, פצעי בגרות בחוסר איזון הורמונלי בגוף הנפוץ בעיקר בתקופות השינויים ההורמונליים האופייניים לגיל הנעורים. אולם חשופים לתופעה לא פחות, אנשים בתקופות של עצבנות וחרדה, (למתחים נפשיים השפעה ניכרת על האיזון ההורמונאלי). במקרים מסוימים מופיעה תופעת אקנה גם כסימן מלווה למחלות פנימיות שונות או בעקבות טיפולים תרופתיים המפרים את האיזון ההורמונאלי והיא עלולה להמשך עד שנות הארבעים.

טיפולי אקנה "אקנה בגב" או "אקנה גוף" בטכנולוגיית IPL נמצאו יעילים במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה ( P. ACNE ) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.

טכנולוגיית IPL - יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים חומים/אדומים הנלווים לעור אקנתי. (המכשיר נמצא בשימוש בקליניקות פרטיות של רופאי עור ודרמטולוגים).

כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בגב - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    06/10/2010

ממה שקראתי בהחלט השקעת מאמצים וזמן בטיפולים מתקדמים ומקובלים, ולמרות זאת עדיין יש לך אקנה בגב. יש מקרים שהאקנה עיקש במיוחד, לא מגיב לטיפולים, או נמשך גם לגיל המבוגר בכ10% מהמקרים. אני מציעה לך לנסות טיפול פוטודינמי, שהינו מאד יעיל לאקנה, כי זו שיטה שונה ממה שעשית עד עכשיו ויש סיכוי שתעזור לך. הטיפול מבוסס על מריחת משחה שמכילה תרופה שמופעלת ע'י אור מיוחד ומרפאת את האקנה מבפנים. תוכל לבוא לבדיקת התאמה באסה'ר ולקבל הסברים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו