רוזציאה,נמשים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• רוזציאה,נמשים
    א
    22/04/2007

שלום לך,

אני בת 18ויש לי עור מאוד רגיש, ובהיר, במצבי חום שונים אני מאדימה ,כמו כן יש לי מעט נמשים. רציתי לדעת האם הטיפול מתאים למישהי כמוני?קראתי לא מעט על זה בנושא, והיה רשום בין השאר שנחשפים לקרינת אור(לייזר) בטיפול הזה. ואמרו לי בפורום אחר שמי שנחשף לקרינת אור למטרות מרפא לעיתים גם נגרמים לו מחלות ובעיות שונות בעור כגון :ויטיליגו ועוד.
    כמו כן אף טיפול בלייזר הוא לא בטוח ולא כואב, זוהי טעות לומר כך, שום דבר לא בטוח ב100% .

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוזציאה,נמשים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לד"ר סמדר המשך-

א
    22/04/2007

והאם הוא יהיה גם יעיל גם לטיפול ברוזציאה, שמתבטאת באודם שבא ונעלם במצבים שונים(כמו שהזכרתי בהודעה הקודמת). ומה יהיו התופעות לוואי לעור עם כזו רגישות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולים פוטודינמיים לרוזציאה ונמשים

ד''ר סמדר שרייבר
    24/04/2007

הטיפול הפוטודינמי יעיל להפחתת אדמומית בפנים (רוזציאה) ונמשים. הטיפול משלב משחה במריחה והפעלתה באמצעות אור אדום (לא לייזר, ולא אולטרא סגול). הטיפול אינו גורם למחלות עור וגם לא לויטיליגו. לפרטים נוספים את מוזמנת להכנס לאתר שלמעלה או לבוא לבדיקת התאמה אישית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו