מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול בכתמי שמש ב IPLמשה02/11/2010
שלום רב,
יש לי בחצי מהפנים כתמי שמש חומים שטחיים,אבל כמות רבה,רק על חצי מהפנים.
הכתמים גורמים לחוסר אסטטיקה של העור,ולגוון לא אחיד.
יש לי גוון עור בהיר,ולאחורנה התחלתי לשמוע על טיפול IPL.
רציתי לדעת האם זה באמת אפשרי להסיר את הנמשים האלו?
מה בד"כ טווח העליות?והאם אפשרי טיפול בחצי פנים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טיפול בכתמי שמש ב IPL - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר04/11/2010טיפול בIPL יכול להבהיר/להעלים נמשים וכתמי שמש מסוג לנטיגו. אפשר לטפל במחצית הפנים, או בכל איזור אחר שמוסכם בין הרופא והמטופל. תוכל לקרוא לגבי מנגנון הפעולה של IPL בטיפול בכתמים באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלד"ר סמדר
משה04/11/2010שלום רב,
סוג הנמשים שיש לי אינם לנטיגו אלא נמשים רגילים.
רציתי לדעת בנוסף כמה אמור לעלות טיפול כזה,או כל טיפול בנפרד.
בנוסף,כמה ימים זה זמן התאוששות ?,כלומר מה אני אמור לראות אחר כך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
טיפול בנמשים
ד''ר סמדר שרייבר09/11/2010צריך סדרה של 3-6 טיפולי IPL בהפרש כ3 שבועות. השיפור הדרגתי תוך כדי התקדמות הטיפולים. תופעות לואי מינימליות אם בכלל והחזרה לעבודה מידית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)