שאלה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ריחני
    28/11/2007

סמדר שלום
    לפני כשנה עברתי טיפול פוטודינמי על ידך. אינני מבחינה בשינוי משמעותי מלבד העובדה שהעור לפעמים מאוד יבש ואז חוזר להיות שומני. פניתי לרופאת עור שלי והיא נתנה לי משחה רטאויט לשיפור מראה העור. השאלה שלי האם זה בסדר אחרי טיפול פוטודינמי לטפל במשחה רטאויט? המשחה אמורה לייבש יותר את הפנים והאם היובש הקיצוני לא יצלק את העור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר סמדר שרייבר
    04/12/2007

שלום ריחני. האם אוכל לדעת שם מלא ומשפחה כדי שאוכל לבדוק באיזה בעיה מדובר ולענות יותר פרטים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דרישתך לא לגיטימית

ריחני
    04/12/2007

מטרת הפורומים לקבל אינפורמציה באנונימיות... ואני לא מוצאת שאלה אחת בה השואל מזדהה בשמו המלא! שאלתי היתה אם אחרי טיפול פוטודינמי (על ידך לצורך העניין) מותר להשתמש במשחה רטאויט, אשמח אם תזכי אותי בתשובה. תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

ד''ר סמדר שרייבר
    05/12/2007

אין מניעה להשתמש במשחה רטאויט לאחר טיפול פוטודינמי. אני לא יכולה לאמר אם רטאויט יעזור לך, כי לא ידועים לי פרטים נוספים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו