מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הרפס שפתייםבר09/11/2010
די!
נמאס לי שאחרי כל הצטננות או שעולה לי החום אני מקבל הרפס
יש איזו שהיא תרופה למנוע פעם אחת ולתמיד???????
חיסון תרופה ?
זה פשוט פוגם לי בכל סדר היום ואני צריך להישאר בבית מרוב בושה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
הרפס שפתיים - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר09/11/2010יש כדורים של זובירקס ואם לוקחים אותם בזמן הרפס פעיל, יש סיכוי שלא יחזור. הענין שיש להם תופעות לואי ולא תמיד שוה לקחת אותם. תתיעצי עם רופא עור בקופת-חולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעות הלוואי של תרופת הזובירקס
רונית26/11/2010אם ככה מהם תופעות הלוואי של תרופת הזובירקס?
קיבלתי את התרופה מרופא עור ובינתיים לקחתי רק כדור אחד מאז כואב לי בשרירי הרגליים איןלי מושג אם זה מהלוואי של התרופה או שזה משהו אחר ולכן שרירי הרגליים כואבים לי קצת
אנא ענו לי תשובה בהקדם האפשרי כי בינתיים אני מתגרדת מהפצעים בפנים של ההרפס אבל מפחדת קחת את התרופה הזאת ללא ידיעת מהן תופעות הלוואי שלה ומה היא אמורה לעשות בכדי לטפל בהרפס?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה מהן תופעות הלוואי של תרופה זו?
רונית26/11/2010מהן תופעות הלוואי של התרופה זובירקס? וכיצד היא מרפא את ההרפס האם היא מעלימה גם את הצלקות מהגירוד של ההרפס והפצעים שנוצרו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלה מהן תופעות הלוואי של תרופה זו? - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר01/12/2010תופעות הלואי של זובירקס רבות ומפורטות בעלון של התרופה. תוכלי לבקש מהרוקח שיצלם לך, או להכנס באינטרנט לאתר של היצרן ולבדוק. זה לא אומר שכל אחד סובל מתופעות לואי ולדעתי אין קשר בין כאבים ברגל לכדור אחד שלקחת! אם לא תקחי את הכדורים במינון מספיק ולפי הוראות הרופא, אין שום סכוי להעלים את ההרפס. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)