מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקנה אחרי גיל 20any11/11/2010
שלום אני בן 25 וסובל מאקנה מאז היותי בן 17 ניסיתי פעם ראשונה רואקטן אחרי מלא אנטיביוטקות לפני
ואז בצבא שוב ועכשיו שנתיים כמעט ולא היה כלום פצע אולי פה ושם ועכשיו חזר לי שוב
הלכתי לרופא והוא המליץ לי שוב על רוקוטן + טיפול באור כחול?
רציתי לשאול מישו ניסה את האור הכחול?
אני לא מעוניין לקחת שוב רוקטן
ושאלתי אם הטיפול באור כחול יעזור והוא אמר שהוא ממליץ על שניהם ולא ענה לשאלתי
אני אובד עצות ולא יודע מה לעשות
אשמח להמלצות
אני לא מעוניין לקחת רואקטן בפעם ה -3 בחיי
בגלל תופעות הלאווי השונוות והפגיעה באורך החיים שלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה אחרי גיל 20 - תגובה
ד''ר אינס ורנר13/11/2010שלום,
אקנה בגיל מבוגר הינו בעיה שכיחה מאוד וגם חזרה של אקנה בגיל זה נראית לעיתים קרובות.
האפשרויות שעומדות בפניך הינן רואקוטן במינון נמוך (כדור של 20 מג ליום) וכך להמנע מתופעות הלוואי ומצד שני לטפל בתרופה היעילה ביותר שיש לנו היום!
טיפול באור כחול שיכול להיות יעיל אבל בדרך כלל יעיל פחות מרואקוטן.
טיפול מקומי בלבד או טיפול אנטיביוטי שלא עזרו בעבר.
לדעתי האופציה הראשונה היא הטובה ביותר!!
בברכה,
ד"ר אינס ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)