מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נגעים עקב שנים רבות של חשיפה לשמשדני20/11/2010
במשך עשרות שנים מ> 1963 עבדתי חשוף לשמש ולרוח וללא הגנה. ומעל ל 25 שנה מטופל ע"י חנקן נוזלי ומשחות במשך השנים נלקחו 4 בייופסיות ללא מימצא,
ב 03/06/2010 הוסר גידול SCC בשפה התחתונה..בתאריך 27/10/2010 הופנתי ע"י רופא עור(אשר מטפל בי ב 25 השנים)לכירורג פלסטי אשר הפנה אותי לניתוח בבית חולים שם הובחן הגידול נגע עם קרן אמצעית בגודל סנטימטר וחצי באצבע 2 ביד ימין כנראה k.a.הנגע ממשיך לגדול!
הומלץ לי ניתוח אשר יצריך השתלת עור לסגירת החסר לאחר הכריתה, הוסברו לי הסיכונים!
אך כאשר ניכנסתי לדף הבית של בית החולים הסתבר לי שיש שיטות נוספות לטיפולים בנגעים בעור אשר אינם פולשניות. אשמח לקבל מידע בנושא ואם בכלל יש את האפשרות לטיפולים מהסוג הזה בנגע כמו שיש לי בתודה דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
קרטואקנטומה ביד
ד''ר סמדר שרייבר22/11/2010קרטואקנטומה ביד יכולה להתרפא ע'י טיפול פוטודינמי. שוה לנסות לפני שאתה עושה ניתוח והשתלת עור. אתה מוזמן לבדיקת התאמה באסף הרופא 08-9779981 ותביא איתך מסמכים רפואיים שברשותך כגון תוצאות ביופסיות מהעור, שעברת משך השנים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתשובה
דני22/11/2010אין לי את התשובות לביופסיות אני צריך לבדוק אצל רופא העור שמטפל בי במשך כעשרים שנה אך יש לי מכתב שיחרור לאחר ניתוח בשפה,וגם סיכום ביקור מרופא העור שלי האם אפשר כבר עכשו לקבוע תור ואיך זה נעשה דרך הקופה? ואם לא איך מקבלים זימון.(למען היושר אני הובחנתי באסף הרופא ע"י ד"ר משה וסטרייך ביום 18/10/2010)
בתודה דני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)