מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אור כחולק14/12/2010
הי, אני בן 22 במצב בריא ותקין באופן כללי
במהלך טיפול פנים הקוסמטיקאית החליטה לעבור לי עם האור הכחול על הזיפים
וכרגע לאחר חודש וחצי הם אינם גדלים וזה ממש לא אסתטי . אני מתבייש לצאת מהבית. ואיני יודע למי לפנות בעניין. אני אפנה לרופא עור בקרוב. האם יש רופא שמתמחה בעניין הזה באופן ספציפי? איך ניתן להחזיר את צמיחת הזיפים לקדם? או לפחות למזער את הנזק? היא שיבשה לי את כל מערכת הזקן ..
תעזרו לי בבקשה. הייתה לי תשעורת יפה כל כך ואני ממש על סף בכי כל היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אור כחול - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר28/12/2010קרוב לודאי שהשיער בזקן יחזור לצמוח ללא כל טיפול. תחכה בסבלנות חודשיים ושוב זקן יפה. מומלץ שלא תעשה שוב טיפולי אור על אזור זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה שוב אני
אני08/01/2011קודם כל תודה על המענה,
בשל הקווים המסויימים בהתחלה חשדתי שזה מהאור הכחול,
אך כנראה זה כתוצאה מהטראומה של העור מהחומרים שהיא שמה לי בפנים
כי יש גם חסרים עגולים וכל מני צורות... היא השתמשה במסיכה שורפת , גליקוליק, ובסוף עברה לי עם קרח רפואי . רופא העור אמר שזה יחזור ויש להמתין
אבל עבר המון זמן וצומח לי רק מעט , ממש שיערה אחת או שתיים ..
האם יש תוספי תזונה שיכולים לעזור לי במקרה?
אודה מראש על תשובות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)