אקנה בפנים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה בפנים
    אופיר
    19/12/2010

שלום ,אני חייל בן 22 ב1.1 אני באמת בחור שהכי אכפת לו זה להראות טוב כמו כולם רק אצלי יש לזה יותר הקשר
    יצע לי פעם מתחת לעין לפניי חצי שנה מה שכן זה התנפח הלכתי כמה פעמיים לרופאים צבאים ולא עזרו לי הלכתי גם לפרופסור אזרחי והוא אמר לי שזה יכול לעלם גם עוד חצי שנה ואני מדבר איתך על בלוטה גדולה שאין לי חיים מיזה אין לי חשק לכלום לא לבלות לא כלום אשכרה דיכאון , שמתי גם חלבה בפנים וזה באמת הוציא לי את כל המוגלה נישאר נפיחות אז אחוריי תקופה שלא יכלתי יותר לראות את הנפיחות שמתי גם עלה ריחן מיובש עם תה זה באמת הוריד את הנפיחות לא עד הסוף אבל , אחרי שבוע שמתי עוד פעם את העלה אז האור שלי באמת ניהיה שטוח עכשיו האור נורא אדום ורציתי לדעת עם זה עובר או שהעור מתחדש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה בפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה אופיר

אופיר
    19/12/2010

אני הסביר את עצמי יותר נכון אחוריי ששמתי את העלה ריחן יבש בפעם השנייה אז כאילו האור צריך לתחדש עכשיו יש עודטיפה נפיחות וזה בעיקרון אדם רק בפרופיל אפשר לראות את הנפיחות זה לא כזה נפוח רק הצבע מציק לי בחיים , השאלה שלי זה עם זה יכול להתנפח עוד פעם ביגלל שיוצא הרבה שערות במקום הזה שהם עושות את זה אז השאלה עם יש מצב שזה התנפח ומה קשר לאדמימות העור החדש בכל מקרה או שתמיד ישאר האדום הזה ?
    בבקשה תעזרו לי אני בא פעם בשבוע הביתה אני בקרבי זה מפריע לי שלא מטפלים בי כמו שצריך בבסיס בבקשה תנסי אפילו להמליץ לי ללכת לאיזה מקום או משהו בבקשה אני מתחנן ניכנסתי לדיכאון מיזה גם כך בקושיי אני בא הביתה אני צריך לסבול בבית במקום להנות זה המספר שלי בקשה עזרו לי 0524240197

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אקנה בפנים - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    28/12/2010

לא כל כך ברור אם הבלוטה מתחת לעין היתה אבצס של אקנה, או ציסטה מסיבה אחרת. מה שאני מציעה זה שתפנה בצבא ל2 רופאים מומחים: רופא עור וכירורג פלסטי, לפי הסדר הזה. יש סיכוי מצוין שהם יוכלו לעזור לך, איפה שרופא צבאי כללי לא הצליח. זאת זכותך, ותברר איך אתה מסדר הפניה אליהם. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו