פצעים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פצעים
    דורין
    09/12/2007

שלום יצאו לי חצ'קונים על הלחיים כתוצאה מאלרגיה לשעווה
    אפעם לא היו לי כל כך הרבה פצעים בדרך כלל יוצא לי 1 או 2 גג לכן אין לי שום תכשיר לזה רציתי לדעת אם יש משהו שיכול להעלים את זה בזמן קצר
    ואם מומלץ להשתמש באקנה מצין פלוס - חברה המליצה לי עליו אך היא אמרה שהוא גורם לגירויים וקילופים של העור אבל הוא עוזר ברוב המקרים

אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצעים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעים מאלרגיה?

ד''ר סמדר שרייבר
    10/12/2007

אקנהמיצין היא תרופה לאקנה. השאלה הראשונה היא אלו פצעי אקנה? אמרת שיצא מאלרגיה לשעוה, והטיפול בפצעי אלרגיה הוא שונה. בגלל שיש 2 אפשרויות לא תוכלי להמנע מלהבדק אצל רופא שיתאים לך תרופה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

דורין
    11/12/2007

אני הולכת לרופא עור אך התור שלי עוד הרבה זמן רציתי לדעת עם יש משהו שאני יכולה לשים בנתיים
    בהתחלה הפצעים היו נראים כחצ'קונים רגילים ואחר כך זה נהפך ממש לפצע נראה כמו כיוויה וקילופי עור אני לא יודעת מה לעשות ואני מפחדת שתישאר לי צלקת יש לי גנטתרים זה יכול להתאים? או שיש משהו שיכול לעזור יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עיכוב בבדיקה לא רצוי

ד''ר סמדר שרייבר
    12/12/2007

כמו שאת מתארת הפצעים הולכים ומחמירים ויש סכנה של זיהום וחלילה הצטלקות. לכן צריך לבדוק אותך ולטפל בך בהקדם. אם רופא העור לא יכול לראות אותך בקרוב, אז תלכי כבר מחר לרופאת משפחה, ואם זה דחוף אולי היא תעזור להקדים לך את התור לעור. בינתיים תמרחי גנטטרים אבל לא במקום בדיקה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו