אקנה - שאלה לד"ר סמדר

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה - שאלה לד"ר סמדר
    דנה
    14/01/2011

שלום,
    הנני סובלת מאקנה בפנים, יוצאים לי פצעים ענקיים שמשאירים סימנים ונישארת לי גם ציסטה מתחת לעור אחרי שהפצע עובר. אני בת 28 וסובלת מפצעים אלו מגיל 16 אלא שעכשיו הפצעים מחמירים (גדולים יותר ויוצא לי כל כמה ימים אחד חדש או אחר שכבר היה מתנפח שוב). בנוסף יש לי המון פצעים קטנים לבנים בפנים. רציתי לדעת אם טיפול פוטודינמי יכול לעזור לפצעים הגדולים או הקטנים? האם כדי לפנות לרופא אנדוקרינולוג לעשות בדיקות הורמונליות? ושאלה נוספת - אם זו בעיה הורמונלית האם טיפול פוטודינאמי יכול לעזור בצורה כלשהי?
    אודה מאוד לתשובות על השאלות שלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה - שאלה לד"ר סמדר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה - שאלה לד"ר סמדר - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    20/01/2011

טיפול פוטודינמי יכול לעזור לאקנה רגיל, וגם לאקנה של הגיל המבוגר או לאקנה הורמונלי. הוא עוזר למרבית הפצעים, אבל לא יכול לרפא ציסטות כי הן עמוקות מתחת לעור. כדאי לך לפנות לאנדוקרינולוג בקופ'ח ולעשות בדיקות דם לשם אבחנה. ברוב המקרים לא מוצאים בעיה הורמונלית, אבל לפחות תדעי מה מצבך והאם יש סיבה לאקנה המתמשך. גם במקרה שמבדובר בבעיה הורמונלית, טיפול פוטודינמי יכול לרפא את האקנה, אבל בודאי שלא יתקן לך את ההורמונים בגוף, כי זהו טיפול מקומי לעור. כאשר מדובר באקנה הורמונלי, יתכן ובעתיד תצטרכי עוד טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו