טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני סובל מויטליגו, צבע עורי שחום, לאחרונה נתגלו כמה כתמים לבנים בגופי שהייתי רוצה לכסות בעזרת איפור קבוע. שאלתי האם טיפול זה אינו מסוכן לעור? והאם יש תופעות לוואי לטיפול זה? בתודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
איפור קבוע אינו כלול בטיפולים פוטודינמיים ואינו בתחום העיסוק שלי, אבל היום יש לאיפור קבוע גם שימוש ברפואה, לדוגמה כחלק משחזורי שד לצביעת העטרה, וגם בתחום האסתטי. כמובן שיש צורך להשתמש בחומרים בטוחים ומאושרים ולשמור על תנאים סטריליים בטיפול, כדי שלא יהיו סכנות לעור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד