טיפול בפוסט אקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• טיפול בפוסט אקנה
    שרון
    30/01/2011

שלום רב, אני בת 23 ואני סובלת מגיל 16 בערך מאקנה ומכתמים שנשארו לאחר שהפצעים נעלמים. התופעה ממש מציקה לי ואני מנסה לפתור אותה שנים ללא הצלחה....כרגע בעיקר יש לי כתמים בלחיים מעין צלקות אדומות עמוקות.....ופצעים יש לי מידי פעם במיחוד לפני הוסת.
    הקוסמטיקאית שלי הביאה לי משחה רטין A והתחלתי למרוח אותה כל לילה לפי השינה. ישר כשאני מורחת את המשחה היא שורפת וכבר יש לי קילופים.

רציתי לדעת מה דעתך לגבי הרטין?

האם צריך לאחסן את המשחה במקרר?

האם אני יכולה למקוח קרם פנים מקביל לרטין ? כי העור שלי מאוד מאוד שמנוני.

והאם יש לך טיפים נוספים שיכולים לעזור לי להעביר את הצלקות?
    אודה לך על עזרתך !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בפוסט אקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בפוסט אקנה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    30/01/2011

הסיבה העקרית לצריבת משחת רטין היא בגלל מריחה נדיבה מדי. תפסיקי 3 ימים שהגרוי יחלוף, ואז תמרחי רבע מהכמות. אם העור שומני לא כדאי קרם לחות, כי הוא יגביר נטיה לשמנוניות ולאקנה. לדעתי טיפול פוטודינמי יכול לעזור להפסיק את הפצעים שיוצאים לסירוגין, וכך למנוע צלקות חדשות, וגם לעזור באופן חלקי לטשטוש הצלקות הישנות. את מוזמנת להכנס לאתר של אסף הרופא ולקרוא על הטיפול, או לבוא לבדיקת התאמה והסבר 08-9779981

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו