שאלה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שאלה
    דנה
    13/12/2007

שלום,
    אני לא בטוחה שהשאלה מתאימה בדיוק לפורום זה, אבל אשאל בכל זאת.
    אני בת 15, ומגיל 12 יש לי פצעי אקנה ברמה בינונית על הפנים. בתחילת התקופה שלי עם הפצעים נהגתי לגרד אותם, אבל לא גירדתי כבר קרוב ל3 שנים.
    מכיוון שהפצעים מתחילים להעלם לאט לאט עם הזמן, שמתי לב שיש לי "חורים" בפנים, כנראה עקב הגירוד.
    רציתי לדעת אם תהיה לי איזושהי דרך להפטר מזה בעתיד, כל דרך, אני אוהבת את הפנים שלי נקיים ולא אהיה מסוגלת לחיות עם זה בעתיד.

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה

ד''ר סמדר שרייבר
    15/12/2007

שלום דנה
    ראשית כדאי לך להבדק אצל רופא/ת עור ולקבל טיפול מתאים לייבוש הפצעים וגם ל"חורים" שהם כנראה צלקות.
    שנית, כדאי לך לדעת שעם השנים צלקות מטשטשות ואולי לא ישימו לב אליהן. לכן, אל תתיאשי.
    שלישית, יש טיפולים לטשטוש צלקות כגון שיוף העור או פילינג עמוק שהן פעולות חזקות בהרדמה כללית ובודאי לא מתאימות לגיל 15. אם בסביבות גיל 20 עדיין לא תהיי מרוצה מהמראה של הפנים, תוכלי לשקול אותן.
    שיהיו לך חיים נפלאים, סימנים בעור זה לא העיקר גם אם היום זה נראה לך כך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו