מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יובש תמידי בשפתייםאריק01/02/2011
שלום רב,
מאז שהייתי ילד אני סובל מיובש תמידי בשפתיים ובעיקר בשפה התחתונה. היובש קיים בחורף ובקיץ (אמנם קצת פחות) ואך ורק שפתון אחד ספיצי מצליח לסייע מעט, אך לא בצורה משמעותית - את השפתון אני מורח כמה פעמים ביום במשך כל השנה וכשאני עושה הפסקות ממנו לתקופה המצב מחמיר משמעותית.
אני מאוד משתדל שלא ללקק את השפתיים אז איני חושב שזו הבעיה. מה שכן, לאחר צחצוח שיניים נראה כי המצב תמיד מחמיר מאוד משמעותית ותמיד נוצר עור לבן שניתן לקלף בקלות (אם מקלפים יותר מדי זה גורם לפצע).
יכול להיות שזה הגורם לבעיה ומה אפשר לעשות בנושא אם כן?
אני סובל מהבעיה כל כך הרבה זמן שאני כבר מקבל אותה כמובן מאליו - יש משחות או טיפולים יותר רציניים מהדברים שמוצעים על המדף שיכולים לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
יובש תמידי בשפתיים - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר04/02/2011כדאי לגשת לרופא עור ואולי הבדיקה תאפשר לאבחן את הבעיה. אם אתה חושד שמשחת שיניים גרמה לבעיה, עליך לפנות למרפאת דלקת עור ממגע-קונטקט דרמטיטיס באחד מבתי החולים ולעשות בירור. בדיקה כזו כוללת תבחין לחומרים אלרגנים שונים. בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)