מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטריות בכתפייםרון08/02/2011
שלום ד"ר!
לפני כ3 שבועות צמח לי פצע קטן על הכתף, הייתי בטוח שהוא פצע אקנה כמו שמדי פעם מופיעים לי באזור הגב והכתפיים, אבל הפצע התחיל להתפשט והבנתי שזה יותר חמור מזה.
הלכתי לפני שבוע לרופאת המשפחה והיא אמרה שכנראה זו פטרייה, אך היא לא הסכימה לתת לי משחה מתאימה בטענה שהיא אינה בטוחה בכך ונתנה לי הפנייה לרופא עור.
רופא העור יוכל לקבל אותי רק בעוד שבוע, ובינתיים הפטרייה התשפטה, וצמחו עוד 3 נוספות קטנות כאלו באזור הכתפיים, שנראות בדיוק אותו דבר כמו הפטרייה ה"גדולה"
תיואר הפטרייה: היא אדומה, וקצת מוגבהת מעל העור, ומסביבה יש סימנים של יובש וקילוף.
מרחתי במשך השבוע האחרון פניסטיל על האזור, ואני לא רואה הטבה משמעותית.
האם השבועיים האלה קריטיים עד שאני אפגוש את רופא העור? אני ממש מפחד שזה משהו רציני כי זה מתחיל להתפשט וגודלות עוד פטריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
פורום זה לא עוסק בפטרת.
ד''ר סמדר שרייבר14/02/2011לא נראה לי שאתה בסכנה כלשהי. הייתי מציעה שתחזור לרופאת המשפחה, שתיתן לך משחה בינתיים, או תלך לבית מרקחת ותקבל משחה ללא מרשם, בשביל כמה הימים שנשארו על לרופא העור. פניסטיל זה לא תרופה לפטרת!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)