פטריות בכתפיים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• פטריות בכתפיים
    רון
    08/02/2011

שלום ד"ר!
    לפני כ3 שבועות צמח לי פצע קטן על הכתף, הייתי בטוח שהוא פצע אקנה כמו שמדי פעם מופיעים לי באזור הגב והכתפיים, אבל הפצע התחיל להתפשט והבנתי שזה יותר חמור מזה.
    הלכתי לפני שבוע לרופאת המשפחה והיא אמרה שכנראה זו פטרייה, אך היא לא הסכימה לתת לי משחה מתאימה בטענה שהיא אינה בטוחה בכך ונתנה לי הפנייה לרופא עור.
    רופא העור יוכל לקבל אותי רק בעוד שבוע, ובינתיים הפטרייה התשפטה, וצמחו עוד 3 נוספות קטנות כאלו באזור הכתפיים, שנראות בדיוק אותו דבר כמו הפטרייה ה"גדולה"

תיואר הפטרייה: היא אדומה, וקצת מוגבהת מעל העור, ומסביבה יש סימנים של יובש וקילוף.

מרחתי במשך השבוע האחרון פניסטיל על האזור, ואני לא רואה הטבה משמעותית.
    האם השבועיים האלה קריטיים עד שאני אפגוש את רופא העור? אני ממש מפחד שזה משהו רציני כי זה מתחיל להתפשט וגודלות עוד פטריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פטריות בכתפיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורום זה לא עוסק בפטרת.

ד''ר סמדר שרייבר
    14/02/2011

לא נראה לי שאתה בסכנה כלשהי. הייתי מציעה שתחזור לרופאת המשפחה, שתיתן לך משחה בינתיים, או תלך לבית מרקחת ותקבל משחה ללא מרשם, בשביל כמה הימים שנשארו על לרופא העור. פניסטיל זה לא תרופה לפטרת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו