עור יבש וטיפול ברוקטאן

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• עור יבש וטיפול ברוקטאן
    נטע
    11/02/2011

התחלתי את הטיפול בפעם ה-3 ברוקאטן,מצבי לא חמור בכלל,יש אבל 10 פצעים שנשארו על העור כבבר כמה חודשים,והם לא רוצים לרדת.העור שלי יבש בכללי,אבל מאז שהתחלתי את השימוש, העור נעשה ממש ממש יבש,מין חספוס כזה,כמו כשכשים על העור.יותר מבדרך כלל.ואני ממש מאוכזבתתת..הוא נראה ממש מגעיל,והעור היה יותר יפה מקודם,הרופא אמר שתיהיה החמרה 10ימים,אבל אני מפחדת שזה יישאר ככה כל הטיפול.יש איזה קרם שיוכל לעזור ליובש הבלתי נסבל ולאדמומיות שמלווה אותו?

ועוד שאלה,הבנתי שאסור לעשות פיליניג כשלוקחים את הרוקאטן,אבל יש לי סבון רחצה לפנים שהוא גרגרירים,וגם כתוב עליו ' סבון רחצה לפניםֹפיליניג' האם אני צריכה להשתמש בסבון אחר-גם בשביל שיעזור ליובש-או שזה לא משנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור יבש וטיפול ברוקטאן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור יבש וטיפול ברוקטאן - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    14/02/2011

היובש אופיני לרואקוטן והבעיה שאם משתמשים בקרם לחות, יש יותר נטיה לאקנה. בכל זאת תנסי להשתמש בג'ל אלוורה, או בקרם ללא שומן מיוחד לעור עם אקנה, תתיעצי בבית מרקחת. תשתמשי בסבון עדין, ללא גרגרים, ואל תרבי לרחוץ פנים, כי זה יחמיר את היובש. אולי כדאי להפחית את מינון רואקוטן, תתיעצי עם רופא העור שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו