מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עור יבש וטיפול ברוקטאןנטע11/02/2011
התחלתי את הטיפול בפעם ה-3 ברוקאטן,מצבי לא חמור בכלל,יש אבל 10 פצעים שנשארו על העור כבבר כמה חודשים,והם לא רוצים לרדת.העור שלי יבש בכללי,אבל מאז שהתחלתי את השימוש, העור נעשה ממש ממש יבש,מין חספוס כזה,כמו כשכשים על העור.יותר מבדרך כלל.ואני ממש מאוכזבתתת..הוא נראה ממש מגעיל,והעור היה יותר יפה מקודם,הרופא אמר שתיהיה החמרה 10ימים,אבל אני מפחדת שזה יישאר ככה כל הטיפול.יש איזה קרם שיוכל לעזור ליובש הבלתי נסבל ולאדמומיות שמלווה אותו?
ועוד שאלה,הבנתי שאסור לעשות פיליניג כשלוקחים את הרוקאטן,אבל יש לי סבון רחצה לפנים שהוא גרגרירים,וגם כתוב עליו ' סבון רחצה לפניםֹפיליניג' האם אני צריכה להשתמש בסבון אחר-גם בשביל שיעזור ליובש-או שזה לא משנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עור יבש וטיפול ברוקטאן - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר14/02/2011היובש אופיני לרואקוטן והבעיה שאם משתמשים בקרם לחות, יש יותר נטיה לאקנה. בכל זאת תנסי להשתמש בג'ל אלוורה, או בקרם ללא שומן מיוחד לעור עם אקנה, תתיעצי בבית מרקחת. תשתמשי בסבון עדין, ללא גרגרים, ואל תרבי לרחוץ פנים, כי זה יחמיר את היובש. אולי כדאי להפחית את מינון רואקוטן, תתיעצי עם רופא העור שלך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)