כתמי עור אדומים לאחר אקנה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כתמי עור אדומים לאחר אקנה
    דניאל
    14/02/2011

אני בן 16 ויש לי אקנה ברמה בינונית אבל אני לא לוקח את הרואקוטן כי אני ספורטאי ואני מרכיב עדשות מגע ככה שזה יפגע לי ביותר מדיי דברים.

אני משתמש במשחות\סבוני רחצה בהמלצת רופא עור וזה משפר את המצב,
    הבעיה שאחרי כל פצע יש לי נקודה אדומה שאני יודע שזה נורמלי וזה עובר, וחשבתי שזה עובר אחרי 2-3 שבועות, אבל לא... עד שהנקודות עוברות לוקח חצי שנה-שנה. ואומנם מרחוק לא כל כך רואים אותם אבל מקרוב זה ממש מפריע.

בכל מקרה רציתי לשאול האם כל הנקודות האדומות שיש לי בעקבות פצעי האקנה יעלמו עם הזמן?
    אני לא מפוצץ את הפצעים אבל זה תמיד משאיר לי נקודות אדומות שלוקח ה-מ-ו-ן זמן עד שהם עוברות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי עור אדומים לאחר אקנה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי עור אדומים לאחר אקנה - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/02/2011

כפי שכבר שמת לב לרוב הנקודות האדומות לאחר אקנה נעלמות תוך חצי עד שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים גיל על הפנים

שמעון
    20/02/2011

2 שאלות ברשותכם: 1. אישה כבת 75 בעלת עור בהיר, עד לפני כשבועיים היה לה עור חלק ויפה. לפתע התחילו להופיע הרבה כתמים אדומים עגולים על הפנים ומידי פעם שורפים לה. וזה הולך ומתרבה. הרופא אומר שזה כתמי גיל שמש. האם יש ריפוי מושלם? מה הטיפול הכי טוב ומדוע מתרבה???
    2. אני כבת 56 התחילו להופיע עיגולים אדומים כמו בגוון יין , העור קצת יבש ומקושקש. לעיתים מרגישה עיקצוץ וכשאני מגרדת זה קצת כואב/רגיש. בבוקר הצבע מתבהר ובהמךש היום הוא מתכהה. וכל פעם מופיע עיגול חדש רק באיזור השוקיים. מה זה יכול להיות? הרבה תודה וסליחה על ריבוי השאלות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים גיל על הפנים - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    25/02/2011

1. כתמי גיל/שמש מופיעים משך שנים, לא שבועיים, ואינם שורפים. אני מציעה לפנות לבדיקת רופא עור נוסף
    2. אי אפשר לדעת מהתיאור מה הבעיה שלך: יתכן וזו מחלת עור ויתכן שמשני למחלה כללית ממנה את סובלת, או לתרופות שאת לוקחת. עלייך לפנות לבירור וטיפול אצל רופא עור בקופת-חולים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו