רטינול A

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• רטינול A
    מיכל
    16/02/2011

אני בת 42, קיבלתי מרופאת העור קרם לוקסיד 0.05% למרוח על הפנים, במטרה להצערת העור וחידושו. (הבנתי שזה הרטינול A) בנוסף המליצה לי על קרם של דר' אור ללילה.
    לא ברור לי היכן וכיצד אני מורחת את הקרם, הבנתי שעלי להזהר מאיזור העיניים והאף. האם אפשר למרוח על הקימטוטים שבצידי העיניים ועל הלחיים?
    האם אני יכולה למרוח קרם פנים ללילה לאחר שאני מורחת את הלוקסיד?
    כמה זמן עלי להשתמש בו?
    תודה מראש
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רטינול A

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רטינול A - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    18/02/2011

אני ממליצה לך לפנות לרופאת העור ולקבל ממנה הוראות מדויקות (אפילו בטלפון). מכיון שהיא אחראית על הטיפול, לא רצוי שרופאה אחרת תתערב באמצע. לדעתי האישית לא כדאי למרוח קרם לילה על הלוקציד, כי זה ידלל אותו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קימטוטים ובעיות פיגמנטצייה בפנים

לילוש סמואל
    09/03/2011

היי,
    לא מכירה את הקרם שהמליצו לך עליו אבל אני רוצה להמליץ לך על סרום נגד קמטוטים ופיגמנטצייה של קליניק.
    הסרום ממש טוב, נעים על הפנים ואסתטי, אני משתמשת בו כבר חודשיים והוא משמעותית מוריד את הקמטוטים ואת הכתמים שיש לי על הפנים.
    אמא שלי (כן, אמא שלי) המליצה לי עליו ולא האמנתי לה עד שניסיתי את זה אצלה בבית במשך שבוע עד שרצתי לקנות לעצמי.
    בקיצור- מומלץ ממש!
    הסרום נקרא-
    repair laser focus
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו