מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כתמי עור על הפניםשמעון20/02/2011
2 שאלות ברשותכם: 1. לגבי אישה כבת 75 לאחרונה הופיעו כתמי גיל (לפי דברי רופא עור) וזה הולך ומתפשט ומידי פעם עוברת צריבה. מימה זה נובע? הטיפול? ומדוע זה מתפשט? האם זה יכול לעבור.???
2. אצלי לאחרונה (כבת 56) הופיעו כתמים אדומים עגולים, יבשים מאד וכל פעם במקום אחר בשתצי השוקיים. בבוקר זה מתבהר ובהמשך היום מתכהה (אדום כיין). לעיתים רחוקות זה גורם לעקצוץ וכשאני מגרדת זה קצת רגיש/כואב. מה זה יכול להיות?? הרבה תודה.
נ.ב. כתבתי את ההודעה בטעות במקום אחר לכן כתבתי שנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כתמי עור על הפנים - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר25/02/20111. כתמי גיל/שמש מופיעים משך שנים, לא שבועיים, ואינם שורפים. אני מציעה לפנות לבדיקת רופא עור נוסף
2. אי אפשר לדעת מהתיאור מה הבעיה שלך: יתכן וזו מחלת עור ויתכן שמשני למחלה כללית ממנה את סובלת, או לתרופות שאת לוקחת. עלייך לפנות לבירור וטיפול אצל רופא עור בקופת-חולים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגביי הכתמי עור
לילוש סמואל09/03/2011היי שרית,
לגביי הכתמים בעור -
גם לי הייתה אותה הבעיה, פתאום התחילו לי כתמים בעור, פיגמנטצייה וכמובן קמטים.
חברה טובה שלי המליצה לי על סרום חדש של קליניק שנקרא repair laser focus אומנם בהתחלה לא רצתי לקנות אותו כי הוא עולה 430 ש"ח נראה לי וזה היה לי קצת יקר אבל אז החלטתי לנסות ומזל!
המוצר עושה פלאים, הוא מעולה ומוריד משמעותית את הכתמים והכתמי פיגמנטצייה, ואני משתמשת בו רק חודשיים. בכל מקרה ממליצה, אעדכן בהמשך איך הולך :)
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)