כתמי עור על הפנים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• כתמי עור על הפנים
    שמעון
    20/02/2011

2 שאלות ברשותכם: 1. לגבי אישה כבת 75 לאחרונה הופיעו כתמי גיל (לפי דברי רופא עור) וזה הולך ומתפשט ומידי פעם עוברת צריבה. מימה זה נובע? הטיפול? ומדוע זה מתפשט? האם זה יכול לעבור.???
    2. אצלי לאחרונה (כבת 56) הופיעו כתמים אדומים עגולים, יבשים מאד וכל פעם במקום אחר בשתצי השוקיים. בבוקר זה מתבהר ובהמשך היום מתכהה (אדום כיין). לעיתים רחוקות זה גורם לעקצוץ וכשאני מגרדת זה קצת רגיש/כואב. מה זה יכול להיות?? הרבה תודה.
    נ.ב. כתבתי את ההודעה בטעות במקום אחר לכן כתבתי שנית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כתמי עור על הפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמי עור על הפנים - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    25/02/2011

1. כתמי גיל/שמש מופיעים משך שנים, לא שבועיים, ואינם שורפים. אני מציעה לפנות לבדיקת רופא עור נוסף
    2. אי אפשר לדעת מהתיאור מה הבעיה שלך: יתכן וזו מחלת עור ויתכן שמשני למחלה כללית ממנה את סובלת, או לתרופות שאת לוקחת. עלייך לפנות לבירור וטיפול אצל רופא עור בקופת-חולים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגביי הכתמי עור

לילוש סמואל
    09/03/2011

היי שרית,
    לגביי הכתמים בעור -
    גם לי הייתה אותה הבעיה, פתאום התחילו לי כתמים בעור, פיגמנטצייה וכמובן קמטים.
    חברה טובה שלי המליצה לי על סרום חדש של קליניק שנקרא repair laser focus אומנם בהתחלה לא רצתי לקנות אותו כי הוא עולה 430 ש"ח נראה לי וזה היה לי קצת יקר אבל אז החלטתי לנסות ומזל!
    המוצר עושה פלאים, הוא מעולה ומוריד משמעותית את הכתמים והכתמי פיגמנטצייה, ואני משתמשת בו רק חודשיים. בכל מקרה ממליצה, אעדכן בהמשך איך הולך :)
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו