בבקשה חייב עזרה,מיואש מאוד!!!

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• בבקשה חייב עזרה,מיואש מאוד!!!
    משה
    14/03/2011

שלום רב.
    אני בן 19 עומד לפני גיוס וכבר חצי שנה ויותר סובל מפצעים באיזור המצח שלא עוברים.
    ישנם מלא מלא פצעים באיזור המצח חלקם מוגלתיים וחלקם אף פניימים הגורמים לכאב גדול מאוד באיזור הראש.שאני רואה פצעים מוגלתיים אני חייב לגעת ו"לפוצץ" מפני שאיני יכול לראות את זה על הפנים.כנראה שגרמתי לעצמי נזק בלתי הפיך ונשארו לי סימנים בכל איזור המצח.אני מיואש מאוד ,ואני רוצה לדעת אם יש דרך לטפל בכתמים אלו.
    עוד משהו שמייאש אותי זו העובדה שכשאני מפוצץ את הפצעים הפנימיים לא יוצא מוגלה אלא מין נוזל כזה ולאחר מכן העור נתלש ונוצר מין חור ,איך אני מטפל בפצעים אלו?ישנם משכות שאפשר להשתמש?
    אודה לכן מקרב לב אם תוכלו לענות לי על השאלה כי זה כבר מייאש מאוד.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כנראה מדובר באקנה

ד''ר סמדר שרייבר
    14/03/2011

ומומלץ שתפסיק לפצוע את עצמך כי אתה עלול לגרום צלקות בלתי הפיכות. בנוסף עליך לפנות לרופא עור בקופ'ח ולקבל תכשירים מתאימים, ואם יש מאכלים שגורמים ליותר פצעים עליך להמנע מהם, כגון שוקולד ומוצריו, מוצרי חלב פרה, מזון עתיר שומן, ופיצוחים. אתה גם מוזמן לשקול אפשרות של טיפול פוטודינמי שאני מבצעת באסף-הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור תודה רבה.

משה
    16/03/2011

בהצעתך,ניגשתי לרופא עור והוא נתן לי את 2 המשחות הללו :תריאולון-לפצע הפתוח שנוצר עקב הנגיעות שלי.ואדפרין-למרוח על כל המצח בערב.
    השאלה שלי היא כזאת:האם שמעת על המשחות הללו ומה את אומרת על יעילותם?ואם אפשר הסבר על כך אחד ואחד מהם כי שאני שאלתי לא קיבלתי תשובות מספקות מהרופא עור.
    תודה והמשך יום מעולה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דוקטור תודה רבה. - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    28/03/2011

תריאולון להרגיע את הדלקת ולמנוע זיהום, ואדפרין טיפול מקובל לאקנה. היעילות אישית בהתאם למטופל, ותוכל לאמר מה דעתך רק לאחר שתתנסה. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה, ועוד משהו אחרון....

משה
    31/03/2011

רציתי לדעת באיזה תכשיר אפשר להשתמש באדמומיות של הפצעים,הכוונה שלי תכשיר שירגיע את המקום ויגרום לו לחזור לצבע העור הרגיל ולא אדום.תודה,את מדהימה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו