טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 30 ומזה כמה חודשים מורחת רטין A במרשם רופא עור. העור עדיין לא נראה חלק וקטיפתי וחוץ מזה אני גם סובלת מאקנה קלה. לפני כעשר שנים לקחתי רואקוטן במינון די נמוך ובמשך כמה שנים היה לי עור מאוד יפה. האם יש טיפול שיכול להשיב את העור למראה פורצלני (היום הוא כאילו "מחורר" באזור הלחיים). תודה וחג שמח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אף אחד לא יכול להבטיח להחזיר את העור לגיל 20. כדאי לטפל באקנה הקלה, כי היא כנראה גורמת למראה המחורר. השיטות לטיפול באקנה רבות, ולפי מה שהבנתי היתה לך כבר הכרות איתן בעבר. גם רופא העור יכול לציד אותך בתכשירים מתאימים. טיפול פוטודינמי יכול לטפל באקנה, וגם לשפר את מרקם העור, ואת מוזמנת לפגישת יעוץ באסף-הרופא. חג שמח גם לך, אם אחרתי את פורים, אז לפחות פסח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד