שלפוחיות ברגל

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• שלפוחיות ברגל
    כ.א
    24/03/2011

שלום, אני בת 28, קודם כל סליחה על האורך ותודה על הסבלנות

לפני שנתיים הופיעו ל פצעים לבנים בין אצבעות הרגליים שהכאיבו לי נורא, רופא העור בזמנו נתן לי טיפול כאשר חשב שזה כתוצאה מנעליים סגורות. לאחר שבוע הפצעים התפתחו לשלפוחיות ענקיות (ואני לא מגזימה) וניפחו לי את כל הרגל, לאחר ביקור נוסף אצל רופא העור הוא ניקז לי את השלפוחיות ושלח אותי הבייתה, לאחר יומיים, חזרו השלפוחיות והפעם בצורה הרבה יותר גדולה וכל הרגל הכחילה לי, בביקור הנוסף שלי, כבר הרופא אישפז אותי בביה"ח למשך שבועיים וחצי.

עד היום אין לי מושג ממה זה נגרם (וגם הרופאים לא נתנו לי הרבה תשובות). כיום אני בהריון בשבוע 27, ושוב אני מרגישה שזה חוזר לי. אני סובלת מכאבים וחסרת אונים שאין לי דרך למנוע את השלפוחיות ...

האם אי פעם שמעתם על התופעה הזו ? אני לא מצליחה למצוא על זה כלום ברשת...

שוב תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלפוחיות ברגל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלפוחיות ברגל - תגובה

ד''ר סמדר שרייבר
    28/03/2011

יש מחלות שגורמות שלפוחיות, אבל לדעתי באשפוז במחלקה רצינית, כבר היו מאבחנים אותם. כמובן את יכולה לפנות לרופאי עור שונים בקופת-חולים ולשמוע חות דעת נוספת. הייתי גם מציעה לך לפנות למרפאת דלקת עור ממגע- "קונטקט דרמטיטיס" באחד מהמרכזים הרפואיים כגון איכילוב, הדסה, תל-השומר.. כדי לברר אם לא נגרם בתגובה לחומרים בתעשית הנעליים או הגרביים. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו