מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שלפוחיות ברגלכ.א24/03/2011
שלום, אני בת 28, קודם כל סליחה על האורך ותודה על הסבלנות
לפני שנתיים הופיעו ל פצעים לבנים בין אצבעות הרגליים שהכאיבו לי נורא, רופא העור בזמנו נתן לי טיפול כאשר חשב שזה כתוצאה מנעליים סגורות. לאחר שבוע הפצעים התפתחו לשלפוחיות ענקיות (ואני לא מגזימה) וניפחו לי את כל הרגל, לאחר ביקור נוסף אצל רופא העור הוא ניקז לי את השלפוחיות ושלח אותי הבייתה, לאחר יומיים, חזרו השלפוחיות והפעם בצורה הרבה יותר גדולה וכל הרגל הכחילה לי, בביקור הנוסף שלי, כבר הרופא אישפז אותי בביה"ח למשך שבועיים וחצי.
עד היום אין לי מושג ממה זה נגרם (וגם הרופאים לא נתנו לי הרבה תשובות). כיום אני בהריון בשבוע 27, ושוב אני מרגישה שזה חוזר לי. אני סובלת מכאבים וחסרת אונים שאין לי דרך למנוע את השלפוחיות ...
האם אי פעם שמעתם על התופעה הזו ? אני לא מצליחה למצוא על זה כלום ברשת...
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שלפוחיות ברגל - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר28/03/2011יש מחלות שגורמות שלפוחיות, אבל לדעתי באשפוז במחלקה רצינית, כבר היו מאבחנים אותם. כמובן את יכולה לפנות לרופאי עור שונים בקופת-חולים ולשמוע חות דעת נוספת. הייתי גם מציעה לך לפנות למרפאת דלקת עור ממגע- "קונטקט דרמטיטיס" באחד מהמרכזים הרפואיים כגון איכילוב, הדסה, תל-השומר.. כדי לברר אם לא נגרם בתגובה לחומרים בתעשית הנעליים או הגרביים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)