מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגמנטציה מעל השפה ומתחת לעינייםרונית26/03/2011
היי
אני מאוד נואשת... בת 36 והפגמנטציה בפנים מתכהה עם הזמן, התחילה מלפני 9 שנים מההריון הראשון והחמירה לפני 5 שנים בהריון השני.
אני רוצה לציין שאני מורחת כל בוקר קרם הגנה שך AVEN +50 ומעל מייק אפ, המייק אפ כמובן לא מסתיר אוליי קצת מטשטש.
הייתי רוצה לקבל הצעה מרופא ולא מקוסמטיקאית, שמעתי על שיטת IPL ואני קצת חוששת להיכנס לזה.
חשבתי על פילינג עמוק, ניתוח פלסטי ומה לא...
ניסיתי אין ספור קרמים קוסמטיים וגם קרמים שרכחו לי אותם בבית המרקחת עם מרשם מרופא עור.
צירפתי תמונות, ברצוני לציין שהמציאות קשה יותר, בתמונות לא כל כך רואים את הכתם.
מקווה שמישהו מכם יוכל לעזור לי אני מאוד נואשת ....
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הם הכתמים נעלמו
הדס05/07/2016יש לי בדיוק אותו דבר כמוך מתוסכלת מזה...מה בסוף עשית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונות נוספות
רונית26/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה נוספת
רונית26/03/2011
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
פגמנטציה מעל השפה ומתחת לעיניים - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר28/03/2011תמונות מקצועיות, התרשמתי. בודאי שאני רואה את הכתמים, זה המקצוע שלי. לפי סיפור ההריון מדובר בפיגמנטציה הורמונלית, בשם מלזמה. אבל לפי התמונות יש גורם נוסף, יש סימני מריטה בשפם? עלייך לדעת שאם תמרטי שערות בשפם בשעוה/פינצטה/חוט לעולם לא תפטרי מהפיגצנטיה אלא תחמירי אותה. במקרה שלך, הטיפול המועדף לשפם היא הסרת שיער לצמיתות עם IPL, ובעדיפות שניה מותר קרם "משי" (שמשמש בחורים דתיים שאסור להם להשתמש בתער). מלזמה היא מחלת עור שתלוה אותך משך שנים רבות, ואפשר להטיב את המצב ע'י המנעות: משמש, בישום האזור, פילינג גרגרים, שפשוף. גם קרם מבהיר מרופא עור יכול לעזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה....
רונית29/03/2011תודה רבה על התגובה.
אני לא מאמינה שעשיתי לעצמי יותר נזק, הורדת שיער עם חוט ופילינג גרגירים...
אלך על האופציה של IPL שהבנתי מהקוסמטיקאית איריס לוי שזה התחום שלה, היא דברה על הבהרה של הכתמים ולא על הורדת שיער... האם אני אתפוס שתי ציפורים במכה?!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה.... - תגובה
ד''ר סמדר שרייבר08/04/2011לא בטוח שIPL יוריד את הכתמים המסוימים שלך, אני התכונתי לשיטה בשביל השיער. קרם מבהיר אולי יעזור. בהצלחה, אשמח להתעדכן בתוצאות, אם אפשר תמונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבהרת פיגמנטציה בשפם ומתחת לעיניים
איריס לוי07/04/2011שלום רב,
על פי התמונות ניתן להבהיר את הכתמים בטכנולוגיית IPL ובשילוב תכשירים להבהרה למריחה בבית- כתמים ונמשים ופיגמנטים שונים הם ריבוי מלנין שנוצר בעור כתוצאה מחשיפה ממושכת לשמש (קרני ה-UVA-UVB ) ללא אמצעי הגנה מתאימים. יש הטוענים שכ-90% מסימני הזדקנות העור, כגון: קמטים, רפיון וכתמי פיגמנטציה נובעים מנזקים הנגרמים עקב החשיפה לשמש ואף מנטייה גנטית, שימוש בתרופות, גלולות למניעת הריון, הריון, כתמי הצטלקות של אקנה, שינויים הורמונאליים (גיל המעבר), זיהום אוויר, עישון, תזונה לקויה ותהליכי הזדקנות טבעיים של העור.
עקרון הפעולה של טכנולוגיית IPL הינה החדרת אנרגית אור חזקה ההופכת לאנרגית חום מרוכזת וממוקדת מבלי לפגוע בסביבה הקרובה. האור אותו מקרין המכשיר חודר לשכבות העור העמוקות ופותר את הבעיה לעומק ומהבסיס. יתרונה הגדול של טכנולוגיית ה-IPL בטיפול כוללני ויסודי, שאינו פולשני.
אחד היתרונות העיקריים של הטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה .
השילוב המנצח להבהרת כתמי אקנה, כתמי שמש, כתמי גיל, הריון, גלולות, נמשים ופיגמנטים שונים -
בליצ'ינג קרם – להבהרת והלבנת כתמי עור - יתרונו על פני מוצרים מתחרים אחרים ... ניתן לצאת אתו החוצה, אין צורך להסתתר מהשמש ובלבד שתמרחי קרם עם חסם שמש שהוא אחד מהתכשירים הכלולים בערכה. יתרונות נוספים: *אין צורך במרשם רופא כדי להשיגו. * ניתן להשתמש בו בבית, בחוץ ואף בשמש *המשתמשות בתכשיר יכולות לוותר על קרם הלחות שלהן היות והוא מכיל אחוז ניכר של מרכיבי לחות לדחיית תהליך הזדקנות העור (אנטי אייג'ינג).
"Bleaching-cream" על האזורים הכהים, בשילוב עם טכנולוגיית IPL ובשימוש קבוע הם יתבהרו.
כתבות נוספות ומידע רב בנושא ניתן למצוא באתר הבית שלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)