דחווףףףףףףף עזררה

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• דחווףףףףףףף עזררה
    שרון
    26/03/2011

אני בת 17 ויש לי פצעים כאלה בישבן, כמו אקנה.
    אני מקיימת יחסי מין עם החבר הקבוע שלי ואני מתביישת נורא שהוא יראה את הישבן שלי ולכן אנחנו עושים את זה רק בחושך.
    השאלה שלי היא איך מטפלים בזה? אני מתביישת ללכת לרופא עור ואני רוצה כבר להרגיש בנוח עם הגוף שלי גם באור...

מה עושים כדי לטפל בזה, בבקשה עזרו לי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחווףףףףףףף עזררה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה בישבן - טיפול בטכנולוגיית IPL

איריס לוי
    28/03/2011

שלום רב, בהסתייגות שלא ראיתי את מצבך הסיבות לפצעים/פצעונים באזור הישבן יכולות להיות מנקבוביות סתומות, עור יבש או לחות כלואה (למשל זיעה). ריבוי בפעילות ספורטיבית, ישיבה מרובה וממושכת (על הכסא או על בית הכסא..), לבישת בגדים צמודים מבדים סינטטים שאינם מאפשרים איוורור האזור, או כתגובה לטיפול בתרופות.

נגעי ה"אקנה" מופיעים בעיקר באזורי הגוף העשירים בבלוטות חלב. אזורים אלו כוללים את הפנים, החזה, הכתפיים העורף והגב. אולם, אין זה מן הנמנע שתופעות "אקנה" תופענה גם במקומות אחרים בגוף.

נגעי האקנה המופיעים באזורים מוסתרים, ופחות חשופים בגוף, נוטים להיות פחות מטופלים... כי לא רואים אותם, אך בסיטואציה אינטימית...או כשרוצים בקייץ ללבוש בגד ים...!!!

ניתן לשפר ואף להעלים את פצעי האקנה באזור הישבן בטכנולוגיית IPL - *בהליך פשוט, ללא כאב, מהיר קצר ואפקטיבי הבטיחותי ביותר מבחינה רפואית*

טיפולי אקנה "אקנה גוף" בטכנולוגיית IPL נמצאו יעילים במיוחד לצמצום ואף להשמדת חיידקי האקנה ( P. ACNE ) ללא גרימת נזקים או תופעות לוואי כלשהן . הריפוי מתבצע כאשר האור המוקרן פועל על חומר הפורפירין הנלווה לחיידקי האקנה. עם חשיפת חיידקי הפורפירין לאור המיוחד של המערכת הוא עובר שינוי כימי ומחסל באופן סלקטיבי את חיידקי האקנה.

טכנולוגיית IPL - יעילה לא רק בהשמדת הבקטריה אלא גם באיזון יצור הסבום בבלוטות החלב, כיווץ הנקבוביות והבהרת הכתמים חומים/אדומים הנלווים לעור אקנתי.

אחד היתרונות העיקריים של הטיפול בטכנולוגיית IPL היא ההחלמה המהירה. למעט אדמומית נקודתית ולעיתים תחושת רגישות קלה שחולפת אין כל כאב או אי נעימות וניתן לחזור מיד לשגרה .

המכשיר עטור אישורי בטיחות בינלאומיים: משרד הבריאות האמריקאי FDA , משרד הבריאות האירופאי CE מכון התקנים האנגלי BSI, ומכון התקנים הישראלי, פותח באנגליה בשנת – 2002 ונמצא בשימוש ב- 11 מדינות בעולם, כולל יפן.

בהצלחה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פצעים בישבן

ד''ר סמדר שרייבר
    28/03/2011

לא בטוח במה מדובר, אקנה או פוליקוליטיס (זיהום שורש השערה) או הידרדניטיס (זיהום בלוטות הזיעה). בשלב ראשון עלייך להבדק אצל רופא/ת עור בקופ'ח כדי לקבל אבחנה וטיפול. טיפול פוטודינמי יכול לעזור לאקנה, אבל לא בטוח שזה המקרה שלך. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו