טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי באזור העיניים ומסביב נקודות לבנות של שומן חלקן גדולות וחלקן עוד זעירות ואני חוששת מכך שהם יגדלו הייתי אצל רופא עור והוא אמר שהוא לא מוריד כאלה דברים רציתי לשאול איפה ניתן להסיר ?קוסמטיקאית ? ליזר? ואם אכילה של שמן משפיע על גדילתם ? אשמח לתשובה ברורה תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני קוסמטיקאית,כדי לאבחן בצורה מדויקת צריך באמת לראות אבל על פניו זה נשמע כמו מיליום ואפשר לנקז את זה אצל קוסמטיקאית ,כמו גם יש חומר של חברת תפוח בשם "גט אאוט" שהוא ממיס מיליומים וקומודנים"(אם הם קטנים,לגדולים כמו שאמרתי צריך לנקז). בהצלחה!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד