מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אקנה = זוועות על הפניםשרון22/04/2011
שלום , אני בת 16 ואני סובלת כבר המון זמן מבעיית פצעי הבגרות .
כבר כמה שנים הפנים שלא לא היו חלקות ללא פצעונים או ללא סימנים אדומים או ללא חיספוס מכוער .
ניסיתי הרבה תרופות בינהם מינוצדלין ודוקסילין וגם המון משכות ותרחיצים כך שזאת לא בעיית היגיינה.
בזמן האחרון אני תמיד "פותחת" או מקלפת את הפצעונים וזה יצר איזור אדום מחוספס יבש וממש לא אסתטי גם כשאני מנסה לכסות זאת עם איפור איכותי ומותאם לעור שלי מייקאפ או קונסילר שום בדר לא מתכסה האיזור נשאר יבש מחוספס ואדום .
כלומר הבעיה שלי היא לא שיוצאים לי פצעונים חדשים אלא שהקיימים לא רוצים לעזוב
האם יש משהו שיפתור את הבעיה הזאת ספציפית שהפצעונים לא מוכנים לרדת ויוצרים מראה מחוספס אדום ויבש על הפנים והחזה ? כי משכות מייבשות כבר לא יעזרו , אין מה לייבש חוץ מזה העור עצמו יבש . אוליי איזה שהם תרופות סבתא, שמעתי שעגבניה עוזרת ..
ודבר נוסף - באיזור הלחיים וטיפה במצח יש לי נקבוביות פתוחות שיוצרות מראה של המון המון חורים קטנים , מה עושים במצב כזה ?
בבקשה , התייאשתי כבר מביקורים אצל רופאי העור ואיבדתי תקווה שאי פעם הפנים שלי יהיו חלקות
(רואקוטן לא בא בחשבון)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה = זוועות על הפנים - תגובה
ד''ר אינס ורנר23/04/2011שלום שרון,
אני חושבת שאת טועה! רואקוטן הינה להיום התרופה היחידה שיכולה לפתור לך את הבעיה.
נכון יש לה כמה בעיות, אבל בכל הבעיות של התרופה ניתן לטפל! כמובן שטיפול בתרופה מצריך בדיקות דם ומעקב אצל רופא עור מומחה.
לצערי אין עוד הרבה אפשרויות אחרות להציע לך היות וכל שאר הפיתרונות נותנים שיפור זמני בלבד. בנוסף את נוגעת בפנים ועל ידי כך מחמירה את הדלקת ולכן את ההצטלקות בפנים...
ד"ש ומקווה שהבעיה תיפתר,
ד"ר אינס ורנר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה את לא הולכת לקוסמטיקאית?
נועה27/04/2011אני עושה טיפול פנים פעם בחצי שנה לנקות שחורים ולעשות פילינד שמחדש את התאים של העור. בין לבין אני שמה משחה וקרם של פייס איט כדי לטפל בפצעים הקיימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמא שלי הציע לי ללכת לקוסמטיקאית ..
אנונימית29/04/2011יש לי תור לרופא עור עוד כמה ימים נראה מה הוא יגיד ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)