אקנה = זוועות על הפנים

מנהל הפורום

ד``ר סמדר שרייבר
ד"ר סמדר שרייבר
לקביעת תור אצל ד"ר סמדר שרייבר ללא פרסום בפורום

• אקנה = זוועות על הפנים
    שרון
    22/04/2011

שלום , אני בת 16 ואני סובלת כבר המון זמן מבעיית פצעי הבגרות .
    כבר כמה שנים הפנים שלא לא היו חלקות ללא פצעונים או ללא סימנים אדומים או ללא חיספוס מכוער .
    ניסיתי הרבה תרופות בינהם מינוצדלין ודוקסילין וגם המון משכות ותרחיצים כך שזאת לא בעיית היגיינה.
    בזמן האחרון אני תמיד "פותחת" או מקלפת את הפצעונים וזה יצר איזור אדום מחוספס יבש וממש לא אסתטי גם כשאני מנסה לכסות זאת עם איפור איכותי ומותאם לעור שלי מייקאפ או קונסילר שום בדר לא מתכסה האיזור נשאר יבש מחוספס ואדום .
    כלומר הבעיה שלי היא לא שיוצאים לי פצעונים חדשים אלא שהקיימים לא רוצים לעזוב
    האם יש משהו שיפתור את הבעיה הזאת ספציפית שהפצעונים לא מוכנים לרדת ויוצרים מראה מחוספס אדום ויבש על הפנים והחזה ? כי משכות מייבשות כבר לא יעזרו , אין מה לייבש חוץ מזה העור עצמו יבש . אוליי איזה שהם תרופות סבתא, שמעתי שעגבניה עוזרת ..

ודבר נוסף - באיזור הלחיים וטיפה במצח יש לי נקבוביות פתוחות שיוצרות מראה של המון המון חורים קטנים , מה עושים במצב כזה ?

בבקשה , התייאשתי כבר מביקורים אצל רופאי העור ואיבדתי תקווה שאי פעם הפנים שלי יהיו חלקות

(רואקוטן לא בא בחשבון)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקנה = זוועות על הפנים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקנה = זוועות על הפנים - תגובה

ד''ר אינס ורנר
    23/04/2011

שלום שרון,
    אני חושבת שאת טועה! רואקוטן הינה להיום התרופה היחידה שיכולה לפתור לך את הבעיה.
    נכון יש לה כמה בעיות, אבל בכל הבעיות של התרופה ניתן לטפל! כמובן שטיפול בתרופה מצריך בדיקות דם ומעקב אצל רופא עור מומחה.

לצערי אין עוד הרבה אפשרויות אחרות להציע לך היות וכל שאר הפיתרונות נותנים שיפור זמני בלבד. בנוסף את נוגעת בפנים ועל ידי כך מחמירה את הדלקת ולכן את ההצטלקות בפנים...
    ד"ש ומקווה שהבעיה תיפתר,
    ד"ר אינס ורנר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה את לא הולכת לקוסמטיקאית?

נועה
    27/04/2011

אני עושה טיפול פנים פעם בחצי שנה לנקות שחורים ולעשות פילינד שמחדש את התאים של העור. בין לבין אני שמה משחה וקרם של פייס איט כדי לטפל בפצעים הקיימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמא שלי הציע לי ללכת לקוסמטיקאית ..

אנונימית
    29/04/2011

יש לי תור לרופא עור עוד כמה ימים נראה מה הוא יגיד ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו