מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת 27 עם אקנהעדן18/01/2008
היי אני בת 27 וסובלת מאקנה .קראתי בכמה אתרים שהשימוש בשמן רוזמרין ושמן אורגנו יכול לעזור מאוד. ואולי גם תה רוזמרין או אורגנו? שאלתי היא האם זה נכון ואיך בדיוק לבצע את זה. סתם למרוח את שניהם כל יום? או לשתות את החליטה?
אם לא אז מה כן יכול לעזור?
תודה מראש...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
אקנה
איה הוד18/01/2008שלום עדן,
לאורגנו מייחסים תכונות אנטיביוטיות ואנטי-זיהומיות, ולכן אני מבינה מדוע מצאת חומר קריאה באינטרנט על השימוש בו לאקנה.
לרוזמרין, בין היתר, תכונות אנטיספטיות (מחטא) ואנטיאוקסידנטיות, ולכן הוא יכול לסייע.
ניתן לרכוש את השמנים האתרים ולמהול אותם בשמן בסיס או אף במים - מספר טיפות בלבד מכל אחד כי הם מרוכזים - ולמרוח על הפצעים.
ניתן לנקות את הפנים בצמר גפן עם חליטת קמומיל - יעיל מאוד!!! ממש כמו שמנקים את הפנים עם מי פנים.
חומר נפלא נוסף הוא שמן עץ התה - תוכלי אף למצוא "סטיק" מיוחד משמן עץ התה המיועד ספציפית לאקנה ולמריחה מקומית על הפצע.
אחד הדברים המופלאים לאקנה שניתן לטיפול חיצוני ופנימי כאחד, הוא הכורכומין (החלק הפעיל שבכורכום) - יש בצורת כמוסות.
אך הטיפול החיצוני אינו מספיק. אקנה מגיע גם מבפנים, למשל כתוצאה מלחץ, או מחוסר איזון במערכת ההורמונלית והמחזור החודשי, או מתזונה קלוקלת ועוד.
לכן יש להתייחס לגורמים רבים.
בהצלחה,
איה הוד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשמן לבנדר
שירי חבקין19/01/2008איה היקרה שלום רב
אני ממליצה לך על שמן לבנדר אתרי טהור. למריחה ישירות על הפצעונים.
כדאי כמו כן להשתמש בסבון לאקנה המכיל עץ התה ולבנדר
ואחרון חביב, ישנו חומר מצויין איתו עושים מסיכה ונקרא חימר ירוק.
ריקה זראי כתבה עליו רבות בספריה ואכן החימר מצויין לטיפול באקנה
ובבעיות עור רבות אפילו בצלקות.
בהצלחה
שירי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה שירי
איה הוד20/01/2008תודה שירי,
אני אישת כדרך קבע מוסיפה כמה טיפות שמן לבנדר אתרי טהור לקרם הפנים שלי.
עושה פלאים!
לגבי החימר - אמת לאמיתה!
חימר הוא בעל תכונה סופחת ואנטידלקתית. הוא נצמד לאקנה ומטפל בדלקת/זיהום.
אני ממליצה גם על חימר בשימוש פנימי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשתייה מיץ לימון+שמן זית...
אורנה20/01/2008לא תגרום נזק אני יכולה לעשות לשתות את זה כל יום זה בסדר?
כמו אקטימל ...להכניס את זה לתפריט יומי זה יהיה בסדר?
אם אתן ממליצות על משהו אחר יומי כזה וקל אשמח לדעת.
תודה רבה.
תבוכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.png)