כאבי בטן וגזים

מנהל הפורום

איה הוד
איה הוד
לקביעת תור אצל איה הוד ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן וגזים
    שני
    06/12/2012

יש לכם פתרון טבעי איך אפשר לפתור את הבעיה של גזים שאפילו מובילים לכאבי בטן? זה ממש מכה ואני סובלת מזה כבר קרוב לשבוע....
    מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן וגזים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נסי להזכר

אושרת
    06/12/2012

האם התחלת לאכול אוכל שונה שלא אכלת עד לאחרונה? נסי להוריד מהתפריט כל פעם משהו אחר ולבחון זאת ע"י ניסוי וטעיה. התחילי במוצרי חלב. תוכלי להכין תה. אני שמה שני עלי מרווה בתה לכאבי בטן וזה עוזר. אל תשימי יותר מידי אחרת זה מר. תוכלי להעזר בתוספי תזונה. לסולגאר יש כמוסות של שמן אורגנו פראי שיעיל בטיפול בכאבי בטן, גזים, קשיי עיכול ונפיחות. תרגישי טוב!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נסי להזכר - תגובה

שירי חבקין
    06/12/2012

אושרת שלום רב
    אפשר גם לשתות חליטת קמומיל להרגעת קיבה עצבנית
    זרעי שומר- מרגיע ומטפל בגזים גם אצל תינוקות
    שיבה- במינון נמוך- לכאבים והתכווצויות בקיבה

בהצלחה
    שירי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

שני
    09/12/2012

אנסה ומקווה שזה יעבור מהר!
    ודרך אגב, אני לא חושבת שהתזונה שלי השתנתה או משהו כזה. אבל בכל מקרה אחשוב על זה ואנסה.
    תודה על התגובות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו